Nincs pénzem ruhára, emiatt sokszor nagyon hülyén érzem magam, irigykedve nézem a többi egyetemista lányt. Hogy csináljátok?
Biztos, hogy semmin nem tudsz spórolni? Pl. kaján?
Szerintem sokan még otthon laknak, vagy a szüleik fizetik az albérletet/kolit, és így könnyű szép ruhákra költeni a felesleges pénzüket.
Ha majd félre tudsz rakni valamennyit, akkor se drága boltokba menj, hanem turiba, és alaposan nézz körbe, inkább kevesebb, de jó minőségű, divatos cuccot vegyél. És leárazásokat is nézd, néha neverségesen alacsony árért lehet szuper ruhákat kapni. Pl. a Tescoban én most rengeteg nadrágot láttam 3000-4000 Ft-ért, szerintem megéri. :) Meg inkább felsőket vegyél, amitől mindig változatosnak tűnik az öltözködésed! :)
"mennyi divatos, csinos velem egykorú lányt látok nap mint nap"
Ez érdekes. Én is egyetemista vagyok és szerintem nagyítóval kell keresni az ilyen lányokat. Bár én nem azt értem csinosság alatt, mint más, ráadásul fiú vagyok szóval lehet, hogy ezek miatt látom én másképp a helyzetet.
Mindenesetre ne csüggedj, mert a jó megjelenés nem pénz, hanem sokkal inkább jóízlés kérdése. Ha ez neked megvan, akkor kevés pénzből is sokkal egyedibb lesz a stílusod s csinosabb leszel, mint a manapság sokak által csinosnak tartott tömeglányok.
Én Miskolcon vagyok egyetemista, 2000 ft-ért tudok új farmert venni, 1300 ft-ért veszek egyszínű hosszú ujjú pólót.
Nekem az igazi fejtörést a csizma és a kötött pulóver okozza. Nem tudok 10-20 ezret kiadni egy jó minőségű csizmáért 4-6 ezerért pedig félek megvenni a kínait. Pulcsikat, ami tetszik is 8 ezer forint alatt nem kapok.
De nálunk nincs is az a kimondott divatos réteg, mindenki változatosan néz ki.
Amúgy nekem 4 éves a legfiatalabb nadrágom és kötött pulcsim. Jövő hónapban fogok újat venni.
nekem sincs túl sok pénzem, meg nem is volt sosem
már egyre inkább csak turkálókban vásárolok, szerencsére van egy pár a környéken, néha ha van valamennyi pénzed akkor járj körül néhányat, hátha találsz olyat ami jó árban van, csak ne a darabárasba menj, mert 1000 Ft alatt nincs semmi
felénk van egy olyan turkáló ami darabáras mégis olcsó, mert egyben ruhajavító is és gondolom megjavítják amik hozzájuk érkezik és úgy adják el
meg ha van ismerősöd aki tud varrni géppel megkérheted, hogy a mostani ruháidat alakítsa át
meg amit még tudok ajánlani, hogy vegyél sálat, kendőt, mert akkor arra irányul a figyelem és még egy tök átlag szettet is érdekesebbé teheti
még előző vagyok
a cosmos city elég olcsó, főleg ha leárazás van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!