Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nincs pénzem ruhára, emiatt...

Nincs pénzem ruhára, emiatt sokszor nagyon hülyén érzem magam, irigykedve nézem a többi egyetemista lányt. Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Pesten tanulok, és hihetetlen, mennyi divatos, csinos velem egykorú lányt látok nap mint nap. Nem hiszem el, hogy a mai világban a szülők tudnak ilyesmire pénzt adni. A suli mellett alig jut időm dolgozni, szinte csak alkalmi munkákat végzek, de a koli, a bérletek, a kaja annyi pénzbe kerül, hogy kb. egy vasat sem tudok félretenni hó végére. De komolyan, kb. mindig 500 forinttal megyek haza. Ha pedig nagyon sokat tudtam dolgozni egy hónapban, és lesz egy kis pénzem, én azt nagyon sajnálom ruhára költeni, inkább félreteszem új laptopra, vagy könyvekre. Emiatt szerintem nincs is 2 évnél fiatalabb ruhám, és azok is turisak. Annyira hülyén érzem magam, de komolyan, de egyszerűen ha meggebedek, akkor se tudok annyi pénzt összeszedni, hogy mondjuk plázás új ruhát vegyek. A kérdés tényleg nem provokatív, komolyan kérdezem, hogy hogy csináljátok? Néha tényleg nagyon rosszul érzem már magam emiatt. :(
2013. szept. 28. 10:35
1 2
 1/12 anonim válasza:
én is ugyanebben a cipőben járok... én folyton nézem a legujjabb divatokat és a régi ruháimból divatosat is tudok alkotni,szóval ne aggódj csak legyen kreatív fantáziád és éld ki ezt a ruháidon,és szebb lesz.:)
2013. szept. 28. 10:43
 2/12 A kérdező kommentje:
Próbálom őket jól variálni, de azért nem néznek ki túl jól sehogy sem.
2013. szept. 28. 10:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy semmin nem tudsz spórolni? Pl. kaján?

Szerintem sokan még otthon laknak, vagy a szüleik fizetik az albérletet/kolit, és így könnyű szép ruhákra költeni a felesleges pénzüket.

Ha majd félre tudsz rakni valamennyit, akkor se drága boltokba menj, hanem turiba, és alaposan nézz körbe, inkább kevesebb, de jó minőségű, divatos cuccot vegyél. És leárazásokat is nézd, néha neverségesen alacsony árért lehet szuper ruhákat kapni. Pl. a Tescoban én most rengeteg nadrágot láttam 3000-4000 Ft-ért, szerintem megéri. :) Meg inkább felsőket vegyél, amitől mindig változatosnak tűnik az öltözködésed! :)

2013. szept. 28. 10:52
 4/12 anonim ***** válasza:
61%

"mennyi divatos, csinos velem egykorú lányt látok nap mint nap"

Ez érdekes. Én is egyetemista vagyok és szerintem nagyítóval kell keresni az ilyen lányokat. Bár én nem azt értem csinosság alatt, mint más, ráadásul fiú vagyok szóval lehet, hogy ezek miatt látom én másképp a helyzetet.

Mindenesetre ne csüggedj, mert a jó megjelenés nem pénz, hanem sokkal inkább jóízlés kérdése. Ha ez neked megvan, akkor kevés pénzből is sokkal egyedibb lesz a stílusod s csinosabb leszel, mint a manapság sokak által csinosnak tartott tömeglányok.

2013. szept. 28. 11:02
 5/12 anonim ***** válasza:

Én Miskolcon vagyok egyetemista, 2000 ft-ért tudok új farmert venni, 1300 ft-ért veszek egyszínű hosszú ujjú pólót.

Nekem az igazi fejtörést a csizma és a kötött pulóver okozza. Nem tudok 10-20 ezret kiadni egy jó minőségű csizmáért 4-6 ezerért pedig félek megvenni a kínait. Pulcsikat, ami tetszik is 8 ezer forint alatt nem kapok.

De nálunk nincs is az a kimondott divatos réteg, mindenki változatosan néz ki.

Amúgy nekem 4 éves a legfiatalabb nadrágom és kötött pulcsim. Jövő hónapban fogok újat venni.

2013. szept. 28. 12:50
 6/12 anonim ***** válasza:
én mindig turiban vásárolok, néha outletekben. gatyát pl.: a party22ben veszek, teljesen újak,csak egy cipzárcsere és voila, 10ezres gatyád van. nem tudom,mit jelent az, h alig jut időd dolgozni. nekem van heti 3 délutánom, amikor 4től 10ig ráérek, és még ott a szombat is, a vasárnapjaim kb szabadok. ebből összeszedek kb 40-45ezret havonta. plusz ösztöndíjam van, ami 25ezer, illetve néhány sk dolgot értékesítek,abból is bejön pár ezer forint. az albérletet és a kaját ketten fizetjük, nem azt mondom, hogy bőven marad pénzem ruhára, de megtehetem, hogy havonta egyszer túrjak magamnak valamit,és ez bőven elég, nem célom, hogy tornyokban álljanak a ruháim.
2013. szept. 28. 13:06
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem sincs túl sok pénzem, meg nem is volt sosem

már egyre inkább csak turkálókban vásárolok, szerencsére van egy pár a környéken, néha ha van valamennyi pénzed akkor járj körül néhányat, hátha találsz olyat ami jó árban van, csak ne a darabárasba menj, mert 1000 Ft alatt nincs semmi

felénk van egy olyan turkáló ami darabáras mégis olcsó, mert egyben ruhajavító is és gondolom megjavítják amik hozzájuk érkezik és úgy adják el

meg ha van ismerősöd aki tud varrni géppel megkérheted, hogy a mostani ruháidat alakítsa át

meg amit még tudok ajánlani, hogy vegyél sálat, kendőt, mert akkor arra irányul a figyelem és még egy tök átlag szettet is érdekesebbé teheti

2013. szept. 28. 13:15
 8/12 anonim ***** válasza:

még előző vagyok

a cosmos city elég olcsó, főleg ha leárazás van

2013. szept. 28. 13:20
 9/12 A kérdező kommentje:
Én 35-40.000 körül tudok keresni havonta max., de abból 25 elmegy a kolira meg az utazásra. Szeretek hétvégente hazajárni, ezen nem szeretnék spórolni. 10-15 marad havonta a kajára, nyomtatásra, erre-arra, (de tényleg csak nagyon szükséges dolgokra).
2013. szept. 28. 13:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket! :)
2013. szept. 28. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!