Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nincs pénzem ruhára, emiatt...

Nincs pénzem ruhára, emiatt sokszor nagyon hülyén érzem magam, irigykedve nézem a többi egyetemista lányt. Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Pesten tanulok, és hihetetlen, mennyi divatos, csinos velem egykorú lányt látok nap mint nap. Nem hiszem el, hogy a mai világban a szülők tudnak ilyesmire pénzt adni. A suli mellett alig jut időm dolgozni, szinte csak alkalmi munkákat végzek, de a koli, a bérletek, a kaja annyi pénzbe kerül, hogy kb. egy vasat sem tudok félretenni hó végére. De komolyan, kb. mindig 500 forinttal megyek haza. Ha pedig nagyon sokat tudtam dolgozni egy hónapban, és lesz egy kis pénzem, én azt nagyon sajnálom ruhára költeni, inkább félreteszem új laptopra, vagy könyvekre. Emiatt szerintem nincs is 2 évnél fiatalabb ruhám, és azok is turisak. Annyira hülyén érzem magam, de komolyan, de egyszerűen ha meggebedek, akkor se tudok annyi pénzt összeszedni, hogy mondjuk plázás új ruhát vegyek. A kérdés tényleg nem provokatív, komolyan kérdezem, hogy hogy csináljátok? Néha tényleg nagyon rosszul érzem már magam emiatt. :(
2013. szept. 28. 10:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk szerintem minden 2. lány ugyanúgy néz ki :DD ne akarj te is ilyen lenni. De csini cuccokat találni a turikban, vagy rendelhetsz ebayről a bolti árak töredékéért.
2013. szept. 28. 19:54
 12/12 anonim válasza:
Engem is szoktak dícsérni, hogy szépen öltözködöm, turiből ofc egy hónapban 3500 Ft ot költünk, de abban van családtagokra is való 1500 Ft egy kiló ruha és sokszor sok benne a márkár H und M stb stb a cipő 2000 Ft kilója, de ebbben is olyanok szoktal lenni, hogy állam leesik neten megnézem 20.000 Ft újjanon nem tudom honnan szeri a főnök a ruhákat,de nagyon elégedett vagyok. Szerintem keress egy jó turit és akkor próbálj menni, amikor új áru érkezik sokszor a kereskedők elviszik zsák számmal ügyesnek kell lenni.
2019. ápr. 30. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!