Fiatal lányok, őszintén, miért csináljátok ezt?
Feltűnés a cél nyilván, és akik könnyen kaphatóak szeretnek hivalkodóan kitenni a hátsójukat.
De ez is nálunk a nőknél divat, más trópusi országokban igaz főleg akik tenger mellett élnek átlagos ruhanemű férfiaknál is.
Aki szerint undorító az vagy irigykedő nő akinek nem elég jó a segge egy ilyen nadrághoz vagy meleg férfi. Esetleg valami mélyen vallásos tag:D
Férfiakat nemigen zavarja sőt nekem ki fejezeten tetszenek.
Ha lehetek őszinte, én soha nem hordtam ilyet, nem én vagyok, de nem is zavar, de az sem zavarna, ha nem tökéletes fenéken van. Mindig mindenki mondja, hogy senki nem tökéletes, de egy darabka anyaghoz tökéletes fenék kell.
Gondolj bele, hogy édesanyád, akárkid, akit szeretsz, haldoklik, és beszélgetni akar veled. Van ez a fenékmutogatás olyan fontos, hogy megbeszéled vele? "Anya, örülök, hogy kinevettem a hájas seggű sortos lányt, és továbbra is kiröhögök mindenkit, ahogy tanítottad."
A gatya hossza megfelelő, sőt.
A nő van benne túl mélyen, mert hónaljig felrántják. Ha felső felesleges 10 centiből csak a fele menne alulra, már tökéletesen állna.
Feltűnési viszketegségből?
Amúgy tudna az szexi lenni, ha nem kislányokon lenne 99%-ban.
A forrónacit Magyarországon leginkább szűz lányok viselik.
Legalábbis amikor én fiatal voltam, így volt.
Erkölcstelen kiábrándító és közönséges.
Mindég megvetéssel néztem az ilyen ízléstelen kislányokra.
F/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!