Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, hogy néz ki a téli...

Lányok, hogy néz ki a téli ruhatáratok? Télen valahogy nem sikerül csinosan, nőiesen öltözködnöm, ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
Bármilyen tipp jöhet. Rétegesen öltözködtök, vagy szeretitek a nagyon vastag, meleg pulcsikat? Hogy lehet télen normálisan kinézni, ha elég fázós vagyok?
2017. szept. 10. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

Ha divatolni akarsz, fázni fogsz, ha rendesen öltözöl, beveszed a lesz-arom tablettát, ennyi.

Láttam én roppant dekoratív csajszit, aki szó szerint reszketett a csini kabátban meg szoknyában. Nekem ennyit nem ér.

Mellesleg a vastag pulcsi is lehet nőies, bár én inkább vagyok puha boldog puffancs.

2017. szept. 10. 17:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok divatolni, kényelmesen, melegen de nem túl "eszkimósan" szeretnék öltözni. De hasznos volt a válaszod, köszönöm, ment a zöld :) Írjatok még
2017. szept. 10. 17:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Igazából a kabát a lényeg szerintem. Ha az csinos meg elegáns az bőven elég. Meg mondjuk egy színben/fazonban hozzá passzoló csizma. Én általában jó meleg kabátot hordok, alatta meg egy blézer meg valami felső. Vagy hosszúujjú. Így odakint se fázok, de ha bemegyek valahova és leveszem a kabátot akkor is jó.
2017. szept. 10. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nőies. Egy egyszerű pulcsit, télikabátot, farmert, és bakancsot szoktam télen hordani. Vannak vastag+kényelmes nőies ruhák, megéri vadászni.
2017. szept. 10. 18:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Vannak kimondottan vastagabb anyagú téli skater szoknyàim (bordó, sötétkék, fekete, kockás, fekete-szürke), többnyire ezeket veszem fel egy vastag harisnyàval vagy legginssel, hozzà valami csinosabb hosszú ujjú, majd arra egy szép kötött pulóver. Ehhez szövetkabát és magassarkú csizma.

Nem mellesleg a vastag harisnya+leggins+vastag szoknya sokkalta jobban melegít, mint egy farmer, ami alà többnyire még sima nejlonharisnyàt se kényelmes venni

2017. szept. 10. 18:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy elegáns kabát és egy szép csizma csodát tesz. :)

21/L

2017. szept. 10. 22:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pont hogy télen szoktam csinosabban öltözni:D Van egy csomó szép hosszú ujjú blúzom, ingem és felsőm, azokat hordom farmer nadrággal, sokszor magas derekúval. Meg szoknyát is szoktam vastag harisnyával, combközépig érő zoknival. Rétegesen öltözködök és szeretem a vastag pulcsikat, ha nagyon hideg van veszek vékonyabbat és vastagabbat is, mert nagyon fázós vagyok. De bent általában nem kell egynél több pulcsi, így normálisan nézek ki:D Kabátban meg sapkában nem mondanám magam túl csinosnak, valahogy úgy nézhetek ki mint egy reszkető michelin figura:D De bent rendben vagyok szerintem:)
2017. szept. 12. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!