Lányok, hogy néz ki a téli ruhatáratok? Télen valahogy nem sikerül csinosan, nőiesen öltözködnöm, ti hogy csináljátok?
Ha divatolni akarsz, fázni fogsz, ha rendesen öltözöl, beveszed a lesz-arom tablettát, ennyi.
Láttam én roppant dekoratív csajszit, aki szó szerint reszketett a csini kabátban meg szoknyában. Nekem ennyit nem ér.
Mellesleg a vastag pulcsi is lehet nőies, bár én inkább vagyok puha boldog puffancs.
Vannak kimondottan vastagabb anyagú téli skater szoknyàim (bordó, sötétkék, fekete, kockás, fekete-szürke), többnyire ezeket veszem fel egy vastag harisnyàval vagy legginssel, hozzà valami csinosabb hosszú ujjú, majd arra egy szép kötött pulóver. Ehhez szövetkabát és magassarkú csizma.
Nem mellesleg a vastag harisnya+leggins+vastag szoknya sokkalta jobban melegít, mint egy farmer, ami alà többnyire még sima nejlonharisnyàt se kényelmes venni
Egy elegáns kabát és egy szép csizma csodát tesz. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!