Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?
Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.
Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?
32:
Legalább tájékozódnál, a fogorvosi nem azonos az orvosi szakkal. Emellett az, hogy valakit eltartottak a szülei egyetem alatt, mennyiben extrább, mint hogy 18 éves koráig eltartották, illetve menyiben függ össze ez a nemével? Eleve olyan is sok van, akit nem, hanem diákmunka és diákhitel, nehéz szakon.
Másrészt nem, a nők gondolkodásmódja nem alapjaiban más. A golddiggerek nyilván azért nem állnak szóba veled, mert csóró vagy, de az, hogy a normális nők sem állnak szóba veled nem ezért van, hanem azért, amit itg is előadsz.
Nagyon kíváncsi lennék, ha egy 30 éves sráccal történt volna ugyanez, akkor is fel tették volna-e ezt a kérdést. Mibe fogadunk, hogy nem?
Ezek szerint egy nőnek nem lehet semmije, ha nem teszi valaki a feneke alá ugye? Sőt nyíltan jelentsük ki, hogy minimum prostituáltnak kell lennie?!
Most, jobban érzitek magatokat? Ezt szerettétek volna hallani? Megnyugodott a lelketek? A következő kérdés lehet az, hogy "miért nem kellek a nőknek, mikor olyan kedves vagyok"!
Egy tanult, diplomás nő nem igy néz ki mint ez a videóban. Ennek olyan a szája mint valami gumicsónak. Szerintem prosti vagy ahhoz hasonló, kiskutya tetoválás ez a száj. Úgyis az ország tele van velük.
30/N
37-es jól megmondtad. Ezek pont így gondolkoznak, majd erre a válaszra fogják szórakoztatni magukat...
Utolsó ez abszolút nem biztos, diplomás nőnek is lehet ilyen szája, sőt, ismerek sok olyan diplomás nőt, akinek nem csak a szája, hanem a melle is meg van csináltatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!