Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?
Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.
Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?
Elöször is nem derül ki, milyen autóról van szó.
De egy 30 éves nőnek bőven lehet saját munkájából, én pl. mérnök vagyok, a keresetem simán megengedne ilyen kategóriájú autót. Csak nekem nem ez a lényeges, ezért van jóval olcsóbb fajta - nekem az autó közlekedési eszköz, ezért olyat vettem, aminél nem kapok szívrohamot, ha valaki meghúzza.
De elég sok 30 körüli nőt ismerek, aki jól fizető szakmában dolgozik, több IT-s szakember, mérnök, orvos van köztük.
Akkor is feltennéd a kérdést, ha egy ilyen idös férfiről lenne szó?
NEm tudom, miből gondolod, hogy egy nő nem kereshet annyit tisztességesen, mint egy férfi.
Ez egy 2009-es Infinity FX35-ös. Csalóka mert szép autó, de használtan már 10 ezer eurótól hozzá lehet jutni. Egy kiváló állapotú ebből az autóból 5-6 millió ft, bonyodalmat inkább az okozhat hogy relatíve ritka, nem egy Golf amit minden sarki kereskedésben megtalálsz.
A hölgy pedig "tipikus jó módú" leányzó, ápolt kezek, feltöltött ajkak, sok hasonló nőt láthatsz az utcákon, utakon. Teljesen mindegy hogy honnan van a pénze. Lehet hogy a szülei megtehetik, vagy van a nevén 1-2 cég, a párja is lehet jó módú, örökölt, stb.. De egyébként egy ilyen autóhoz nem kell kifejezetten gazdagnak lenni, ha van 1-1,5 milliód önerőre, 5 éves futamidőre 100 eft-os törlesztőért megvehetsz egy ilyen autót. Ha feltételezzük hogy a leányzó pl. fodrász, vagy műkörmös, pedikűrös egyéni vállalkozó, akkor egy havi 6-800 eft-os bevételből nem olyan nehéz kifizetni azt a pénzt. Sokan a feléből fizetnek pl. lakáshitelt vagy albérletet magasabb törlesztővel, illetve havi díjjal.
Basszus, igazad van, ez már az újabb szériás FX35, feliratot nem is láttam, mert nem HD-ban néztem, de HD-ban jól látszik, igaz.
Mentségemre szolgáljon, hogy minimális eltérések vannak köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!