Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?
Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.
Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?
Hihetetlen, hogy egyesek milyen hülyék tudnak lenni. Már leírt mindenki minden információt, de továbbra is fújják a hülyeséget, hogy "terepjáró", "nem 4 millió", "pláne ha új".
Kicsit szét kellene nézni, informálódni, és akkor talán nem sikerülne ennyi baromságot egy mondatban leírni.
22-es ha nem értesz az autókhoz miért kommentelsz? A videóban szereplő terepjáró - a lányé - egy facelift S51 kódszámú (gyártása 2011 és 2013 közötti) facelift FX35, [link]
Használautó.hu-n a legdrágább is 6 millió forint. Hangsúlyozom, a legdrágább.
"Nyilvan aki fogorvosnak tanult eleve gazdag hiszen egy fogorvos kepzes nem olcso."
Ilyen hülyeéget!
Az unokahúgom is fogorvosnak tanul, és nem gazdag családból származik (apuka egyszerü melós, anyuka bolti pénztáros), "csak" kitünö tanuló, ingyenes az egyetem neki, emellett dolgozik (árufeltöltö ), hogy megéljen.
A másik meg, hogy ez az autó eleve 3-4 millió maximum és arról sem tud senki, hogy ki van-e fizetve, esetleg hitelre vette vagy lizingeli, stb.
"Én is fiatal fogorvos vagyok, jó keresettel, jó autóval"
...meg egy gazdag apuci/anyucival aki megalapozta neked a jövődet. Nehogy hasra essek már ettől, hogy full szuper született/örökölt képességekkel és 100%-os anyagi háttérrel jól fizető munkahelyed lett...
Majkát idézve, neked címezve a Belehalok című számából:
"Nem voltam nagymenő, ki szinte mindent megtehet,
Vagy gazdag család sarja, aki egy lapra feltehet
Bármit, mert neki semmi sem számít"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!