Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Teljesen őszintén! Egy fiatal...

Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?

Figyelt kérdés

[link]

Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.

Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?

2021. júl. 6. 18:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
6%
Nézzél már szét az utakon, az emberek többsége roncsokkal közlekedik.
2021. júl. 7. 11:41
 22/51 anonim ***** válasza:
5%
Az ilyen terepjarok nem 4 millioba kerulnek plane ha uj a kocsi. Ezek amik a videóban voltak alsóhangon is 12 milliótól indulnak tehát nem 4 milliós kocsik.
2021. júl. 7. 11:43
 23/51 anonim ***** válasza:
84%

Hihetetlen, hogy egyesek milyen hülyék tudnak lenni. Már leírt mindenki minden információt, de továbbra is fújják a hülyeséget, hogy "terepjáró", "nem 4 millió", "pláne ha új".

Kicsit szét kellene nézni, informálódni, és akkor talán nem sikerülne ennyi baromságot egy mondatban leírni.

2021. júl. 7. 11:54
 24/51 anonim ***** válasza:
79%

22-es ha nem értesz az autókhoz miért kommentelsz? A videóban szereplő terepjáró - a lányé - egy facelift S51 kódszámú (gyártása 2011 és 2013 közötti) facelift FX35, [link]

Használautó.hu-n a legdrágább is 6 millió forint. Hangsúlyozom, a legdrágább.

2021. júl. 7. 11:55
 25/51 anonim ***** válasza:
91%

"Nyilvan aki fogorvosnak tanult eleve gazdag hiszen egy fogorvos kepzes nem olcso."

Ilyen hülyeéget!

Az unokahúgom is fogorvosnak tanul, és nem gazdag családból származik (apuka egyszerü melós, anyuka bolti pénztáros), "csak" kitünö tanuló, ingyenes az egyetem neki, emellett dolgozik (árufeltöltö ), hogy megéljen.

A másik meg, hogy ez az autó eleve 3-4 millió maximum és arról sem tud senki, hogy ki van-e fizetve, esetleg hitelre vette vagy lizingeli, stb.

2021. júl. 7. 15:35
 26/51 anonim ***** válasza:
0%
Én is gyakran látok fiatal, csinos lányokat nagy BMW-kben stb. Az esetek 90%ban apuci és /vagy a fiúja gazdag. Lehet irigykedni, vagy mérgelődni. De nem érdemes. Ez a valóság. A szép lányoknák hatalmas előny ha egy gazdag jóképű srác akarja felszedni, általában sikerül is.
2021. júl. 7. 18:02
 27/51 anonim ***** válasza:
63%
Mennyi komplexusos, irigy "férfi" van itt. :D
2021. júl. 7. 18:49
 28/51 anonim ***** válasza:
9%
Érdekes a jó válaszok azok mindig levannak pontozva 0%-ra. Én is látok drága 20 milliós kocsikban általában Audi fehér terepjárókban vagy Merci terepjárókban fiatal huszon éves lányokat. Nyilván nem a munkájuknak köszönhetik az autót de ez most mindegy. Én senkitől nem irigylek semmit. A nőknek valamivel könnyebb dolguk van anyagi oldalt nézve mint a férfiaknak hiszen egy nő nem váalszt magának nála is szegényebb férfit és egy férfinek ha van pénez meg tök mindegy hogy eladóként dolgozik a hölgy vagy midnegy mennyit keres a lényeg hogy nő legyen jól nézzen ki és tudjon vele du..ni. Hiába lesz ez is lepontozva hogyha a valóságban így van. Érő példa rá pl. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc. Várkonyi Andre és gazdag de neki nem kell nála szegényebb Férfi ezért választotta magának a milliárdos embert.
2021. júl. 7. 19:15
 29/51 anonim ***** válasza:
83%
Tényleg jó sok általánosítás van itt...nem tudom, hogy miért hihetetlen néhány férfinek, hogy egy nő önmagától is meg tud valósítani ilyen dolgokat. De szomorú, hogy itt tartunk.
2021. júl. 7. 19:19
 30/51 A kérdező kommentje:

"Én is fiatal fogorvos vagyok, jó keresettel, jó autóval"

...meg egy gazdag apuci/anyucival aki megalapozta neked a jövődet. Nehogy hasra essek már ettől, hogy full szuper született/örökölt képességekkel és 100%-os anyagi háttérrel jól fizető munkahelyed lett...

Majkát idézve, neked címezve a Belehalok című számából:

"Nem voltam nagymenő, ki szinte mindent megtehet,

Vagy gazdag család sarja, aki egy lapra feltehet

Bármit, mert neki semmi sem számít"

2021. júl. 7. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!