Teljesen őszintén! Egy fiatal nőnek miből lehet ilyen autóra pénze?
Most nem a cikk tartalma a lényeg, hanem a videóban szereplő (hangra max 30 éves) nő, akinek az Infiniti terepjárója alsó hangon 20 millió lehet.
Budapest, budai vár. Nem tudom elhinni, hogy az összes ilyen kivétel nélkül kitartott golddigger. Mondjatok lehetőségeket, hogy önerőből (a lopást is kizárva) hogyan kereshet meg valaki nőként ilyen értékű autót fiatalon?
Tök jó, hogy a legkorrektebb válaszok lettek lepontozva. Amúgy meg egy 30 éves férfi esetén teljesen jogos kérdés, hogy lehet gazdag.
IT-s programozó, gépészmérnök, autószerelő stb. mind mind tipikus jól fizető férfiszakmák. Tőlük nem sajnálom, mert megdolgoztam/megtanultak érte és valóban igazi értékteremtő szakmám nem úgy mint a nemzetközi gazdálkodáson végzett marketing data analytics customer business support advisor faxom tudja milyen megnevezésű kávézós, trécselős kamumunkahelyen, ahol elég a jó dekoltázs, megjelenés, némi ész meg a kamudiploma és dől a lé a píszi trendi felsővezetői körben a melósok meg húzzák az igát meg termelik a prémiumukat.
na nem tudok írni vagy túl fáradt vagyok már, szóval:
*javítva:
"...mert megdolgoztaK/megtanultak érte és valóban igazi értékteremtő szakmáK nem úgy mint..."
Aha... a "legkorrektebb" soviniszta válaszok.
Szóval azt is megtudtuk, hogy a férfiaktól semmit sem sajnálsz, de a nőktől igen. Érdekes. :D
"valóban igazi értékteremtő szakmám nem úgy mint a nemzetközi gazdálkodáson végzett marketing data analytics customer business support advisor faxom tudja milyen megnevezésű kávézós, trécselős kamumunkahelyen, ahol elég a jó dekoltázs, megjelenés, némi ész meg a kamudiploma és dől a lé..."
Ilyen helyen dolgozó férfiként mondom, hogy nem teljesen értem a kisebbségi komplexusod. Az SSC-k mindig jobban - és egyre jobban - fognak fizetni , mint a gyártáshoz közvetlenül köthető pozíciók. Mindenki számára nyitott a lehetőség hogy ilyen dolgozzon, több száz nyitott lehetőség van.
A nemzetközi gazdálkodás semmiképpen nem kamu diploma - mondom ezt IT-val - és valószínűleg ezek az emberek életképesebbek mint te a frusztrációddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!