Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Két részletben adott fizetésre...

Két részletben adott fizetésre létezik jóhiszemű magyarázat vagy ez csak simli csalás lehet?

Figyelt kérdés

Évek óta dolgozom itt a béremet mindig utalva kaptam. Pár hónapja az a játék megy hogy a béremet a minimálbér erejéig megkapom utalva, és a többit kp-ban kézbe.

Miközben a munkaszerződésem (bruttó 250) nem változott.

Lehet erre jóhiszemű magyarázat?

Én egy magyarázatot tudok elképzelni és semmi mást.

A munkáltató a hátam mögött csalva-simlizve átjelentett minimálbérbe.

Létezik más magyarázat?

2021. jún. 23. 08:53
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ügyfélkapun nézd meg. És ha nem stimmel akkor lépj az ügyben. Addig csak találgatni lehet, hogy mi lehet ez.
2021. jún. 23. 09:21
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Van egy ötletem számodra. Sőt több, de mivel dolgozom így nincs sok időm.

Holnap ha bemész, odamész hozzá és megkérdezed tőle hogy nem-e jelentett át más összegbe.

Ha lesz benne gerinc elmondja, márpedig muszáj lenne elmondania. Rákérdezel hogy ez miért történt. Elmondja hogy kevesebb adót kell utánad fizetni. Megmondod neki hogy tőled meg így kevesebb adót vonnak, kevesebb nyugdíjad lesz (már ha ezt jól tudom) és hogy szeretnéd megkérni hogy tegyen vissza abba amiben voltál.

Ennyi. a Caps Lock-ot meg szereld ki a billentyűből szerintem

2021. jún. 23. 09:23
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Írj ki MÉG legalább egy TUCAT kérdést GYAKORIRA attól BIZTOS jobb LESZ!!44!!négy
2021. jún. 23. 09:28
 24/39 A kérdező kommentje:

"Ha lesz benne gerinc elmondja, márpedig muszáj lenne elmondania"

HA LENNE gerince, ez az egész nem történt volna meg . maradjunk ennyiben. egy 10+éve itt levő embert a háta mögött átb***ni -GERINC???? EGY ILYENNEK?

" és hogy szeretnéd megkérni hogy tegyen vissza abba amiben voltál."

És szerinted visszatesz? ÉBREDJ MÁR FEL!!! Szállj már le a földre!

Szóval továbbra sem értem hogy rákérdezek oké ügyfélkapu oké NA ÉS UTÁNA?? Utána MIT TEGYEK?

ELKÉPZELNI NEM TUDOM!

2021. jún. 23. 09:29
 25/39 A kérdező kommentje:

"Retardalt ez az ember."

NEM, CSAK FÉLTI AZ ÁLLÁSÁT! ENNYI!!

2021. jún. 23. 09:30
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj, akkor nem fog érzékenyen érinteni egy kirúgás, mert ezer más helyre mehetsz. Egy képzett ember nem is 100 ezerért dolgozik. Ja, hogy a kérdésed és hozzászólásaid által kiállított bizonyítvány nem túl hízelgő a szellemi színvonaladra nézve? Szomorú, szomorú...
2021. jún. 23. 09:53
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Van egy állásod, amivel nem vagy elégedett, mert igazságtalanság ért...akkor mit féltesz rajta? Keresa másikat, olyat ahol bejelentenek rendesen...
2021. jún. 23. 10:04
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem egy alapítványi iskola...? :-DDD
2021. jún. 23. 10:09
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Jol latszik a valaszaidbol hogy mashova minimalberert se tudnal elmenni, szoval egy tanacsom van: orulj hogy legalabb ilyen munkad van, koszond meg fonokodnek hogy legalabb minimalberre hajlando bejelenteni, es dolgozz kemenyen mert kulonben mehetsz utcara keregetni.
2021. jún. 23. 10:16
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond, toroltesd csak a nem tetszo valaszokat. Ettol meg sajnos nagy igazsag van abban hogy kezelesre lenne szukseged, mert mentalisan beteg vagy.
2021. jún. 23. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!