Két részletben adott fizetésre létezik jóhiszemű magyarázat vagy ez csak simli csalás lehet?
Évek óta dolgozom itt a béremet mindig utalva kaptam. Pár hónapja az a játék megy hogy a béremet a minimálbér erejéig megkapom utalva, és a többit kp-ban kézbe.
Miközben a munkaszerződésem (bruttó 250) nem változott.
Lehet erre jóhiszemű magyarázat?
Én egy magyarázatot tudok elképzelni és semmi mást.
A munkáltató a hátam mögött csalva-simlizve átjelentett minimálbérbe.
Létezik más magyarázat?
Van egy ötletem számodra. Sőt több, de mivel dolgozom így nincs sok időm.
Holnap ha bemész, odamész hozzá és megkérdezed tőle hogy nem-e jelentett át más összegbe.
Ha lesz benne gerinc elmondja, márpedig muszáj lenne elmondania. Rákérdezel hogy ez miért történt. Elmondja hogy kevesebb adót kell utánad fizetni. Megmondod neki hogy tőled meg így kevesebb adót vonnak, kevesebb nyugdíjad lesz (már ha ezt jól tudom) és hogy szeretnéd megkérni hogy tegyen vissza abba amiben voltál.
Ennyi. a Caps Lock-ot meg szereld ki a billentyűből szerintem
"Ha lesz benne gerinc elmondja, márpedig muszáj lenne elmondania"
HA LENNE gerince, ez az egész nem történt volna meg . maradjunk ennyiben. egy 10+éve itt levő embert a háta mögött átb***ni -GERINC???? EGY ILYENNEK?
" és hogy szeretnéd megkérni hogy tegyen vissza abba amiben voltál."
És szerinted visszatesz? ÉBREDJ MÁR FEL!!! Szállj már le a földre!
Szóval továbbra sem értem hogy rákérdezek oké ügyfélkapu oké NA ÉS UTÁNA?? Utána MIT TEGYEK?
ELKÉPZELNI NEM TUDOM!
"Retardalt ez az ember."
NEM, CSAK FÉLTI AZ ÁLLÁSÁT! ENNYI!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!