Milyen álláslehetőségeim vannak, ha anyanyelvi szinten beszélek angolul és közel mesterien kezelem a photoshop-ot? Magyarázat lent
Lehetőleg online végezhető munka érdekel, mivel külföldön élek, de nem zárkózom el a költözés lehetőségétől sem.
29 éves lány vagyok, anyanyelvi szinten beszélek angolul (2 nyelvű suli + éveket dolgoztam egy brit cégnél). Értek a photoshophoz, gyakorlatilag bármit meg tudok csinálni benne, időnként többet is :D
Tudok rajzolni, festeni, úgy "ceruzával", mint digitálisan. Egy barátom látta a munkáimat és azt mondta, h nekem ezzel kellene foglalkoznom.
Sajnos nem ismerem a M.országi piacot, a külföldiekből meg elegem van. Tudom, sokan mondják majd, h jobbak a lehetőségek stb, de nem, én "itthon" szeretném ezt csinálni, viszont nem ismerem az itteni lehetőségeket. "üzleti szféraként" még sosem tekintettem a "rajzolásra"
Kifejezetten ezekkel a kikötésekkel konkrétan semmi.
Az angol tudásoddal esetleg valami titkárnő lehetnél legjobb esetben, a rajz tudásod az teljesen haszontalan munkakeresés szempontjából.
Ha elvégeznél egy fotós tanfolyamot ott tudnád kamatoztatni a photoshop tudásod és a művészibb vénád, de ugye ezt sem lehet online csinálni.
Esetleg lehetnél rajztanár, már ha lenne kedved még egyetemre járni.
E
Nagy szerencsével lehet tudnál találni olyan munkát helyben, ami téged is érdekelne, de ez online biztos nem fog menni.
Kedves kérdező!
mint az előttem szóló mondta első körben szükséges lenne valamilyen tanfolyamot elvégezni mert sok esetben nézik azt hogy az ember mihez ért de a felvételikor ha egyáltalán behívnak valahova nem raknak oda eléd egy feladatot hogy csináld és így nem fogod tudni megmutatni mit tudsz. Esetlegesen készíts referenciákat a munkáidról. Egyébként is gondolhatom magamról hogy profi focista vagyok mégsem leszek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!