Szerintetek ez komoly vagy csak vicc? Valakitől anyanyelvi szintű angolt kérnek és a felajánlott BRUTTÓ kereset 180. 000-190. 000 Ft.
Ránézem az álláshirdetésre és azt láttam, hogy:
Igazából annyi a dolgod, hogy emberekkel kommunikálj és majd betanítanak pár olyan dologra, amit elég egyszer látnod és már megy is, mintha 30 éve azt csinálnád.
Szóval, amit elvárnak igazából az, hogy tudj angolul és legyen egy érettségid.
Illetve eléggé szimpatikus a munkahelyi körülmény.
Ha pályakezdő fiatal lennék, akinek csak egy érettségije van és mindenre magasról tojok, de a sok kockulásban megtanult angolul, simán jelentkeznék.
Jah és kisírnám, hogy heti 2x30 perc legyen a masszázs. :D
Remélem te is látod, amit én. Ez azoknak jó, akiknek nincs diplomájuk, az egész életet viccre veszik.. de tudnak angolul.
Nem a hülyének is megérné ilyen munkahelyi körülmények között? :D
SSC az Budapest, ott nem nyalják ki a feneked, dolgoznod is kell, meg is kell élned. ODa kell a dupla annyi fizu.
Amíg Szegeden, otthon a szülőknél, ilyen lightos munka, csak egy érettségivel, álom sokmindenkinek!
Angolul mindenki tud.
"Inkább akkor már elmennék SSC-be dupla ennyiért."
Menj akkor.
"Inkább akkor már elmennék SSC-be dupla ennyiért."
Hihi. Nekem is ez volt a tervem, aztán most, hogy az ~5 megkeresett SSC egyike se hajlandó még csak reagálni se az önéletrajzomra, elbizonytalanodtam rendesen.
Egyébként ahogy elnézem, itt csak a helyszínen kell tartózkodnod és néha angolul kommunikálnod. Simán mennék, ha felvennének; a két láblógatást egy kávézás szakítaná meg csak, és nemcsak fűtött, szélvédett helyen vagy, de még fizetnek is érte. Abszolút korrekt barter.
Nem akarlak elszomorítani de az itthoni "szakik" 99%-ban egy mukkot sem tudnak angolul/németül.
Szimplán annyi, hogy itthon soha nincs rá szükségük!
Külföldön pedig ugyanúgy legjobban nem a diplomás emberke kell, hiszen abból külföldön is van! Hanem a kétkezi munkás, aki nem fél megfogni a seprűt, a lapátot és melózni.
Ehhez mennyi idegennyelvi tudás is kell?
Megmondom: SEMMI
Mivel úgyis brigádokkal mennek ki, ahol legalább van egy idegennyelven makogó személy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!