Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi olyan hihetetlen benne...

Mi olyan hihetetlen benne hogy egy diplomás ember bére nem éri el a nettó 150et sem? Szabályos jogszerű GBM

Figyelt kérdés

A diplomás ember a végzettségének megfelelő munkakörben van, és a GBM-et kapja, ami jelenleg nettó 150.000-et sem éri el.

Az összeg adása jogszerű, tiszta, nem simli miatt kap ennyit. Ennyi az államilag rögzített GBM.

Mi ebben a hihetetlen? Sokan azt mondják nem létezik hogy egy diplomás Pesten ennyiért elmenjen. Már miért ne létezne?

(persze sokan azt se tudják mi az a GBM de azért belepofáznak.)

2021. jún. 7. 11:06
 71/115 anonim ***** válasza:
Max Pesten. Vidéken szakirányúval se könnyű elhelyezkedni
2021. jún. 8. 21:49
 72/115 anonim ***** válasza:
Mert a munkahelyek 40% a Pesten van. Fejnehez az orszag
2021. jún. 8. 22:52
 73/115 A kérdező kommentje:

"Multiknál bármely diplomával tárt karokkal várnak,"

És ugyan mit csinálok egy multinál "bármely" diplomával? Takarítok? WC-t pucolok? EGy multi mit kezd egy X bölcsézs diplomással? Aki számlát bérszámfejtést stb se látott/tanult életében??

MIt kezd velük? Takarítónők?

2021. jún. 9. 07:17
 74/115 anonim ***** válasza:
92%
73: én pl IT helpdeskesként kezdtem egy multinál bármilyen bölcsész diplomával. Mondjuk én nem az Ecserin vettem a nyelvvizsgát a diplomámhoz.
2021. jún. 9. 08:06
 75/115 anonim ***** válasza:

Tudsz excelt potyogni meg emailt írni angolul és máris van belépő szintű pozi multihoz. Gondolkodni nem kell, sőt, hátrány.

De ezt hiába magyarázzák neked, te csak hergelni akarsz és forgalmat generálni, mert egy csicskagyasz vagy....

2021. jún. 9. 08:14
 76/115 A kérdező kommentje:

"Mondjuk én nem az Ecserin vettem a nyelvvizsgát a diplomámhoz."

Én se.... helyette 1993ban még végzős középiskolásként tettem le kettőt is (az egyik még igen, orosz...) és azóta egyik nyelven se nyikkantam meg.

2021. jún. 9. 09:08
 77/115 anonim ***** válasza:
76: és ez vajon a mi hibánk vagy a tróger főnöködé?
2021. jún. 9. 09:35
 78/115 A kérdező kommentje:

senkinek nem HIBÁJA csak ne nyomassuk a szar üres maszlagot hogy bármely multi felvesz egy diplomával.... SZÓBA SE ÁLL VELEM. hiába van nem is egy diploma hanem több is. még takarítani se kellek.

Már elég ha a koromra ránéz. Már az elég.

2021. jún. 9. 09:41
 79/115 anonim ***** válasza:
92%

Hát ezzel a hozzáállással én se vennélek fel szart lapátolni sem. Egy nyelvtudást fel lehet frissíteni egy fél év alatt. Mióta rohadsz a hivatalban? 15 éve? Akkor 14,5 évet pazaroltál el.

És látom, nem sikerült megválaszolni ezt az egyszerű kérdést. Nem senkinek a hibája, hanem egyedül a TIÉD.

2021. jún. 9. 09:51
 80/115 A kérdező kommentje:

"Mióta rohadsz a hivatalban? 15 éve?"

Lassan 20.

2021. jún. 9. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!