Mi olyan hihetetlen benne hogy egy diplomás ember bére nem éri el a nettó 150et sem? Szabályos jogszerű GBM
A diplomás ember a végzettségének megfelelő munkakörben van, és a GBM-et kapja, ami jelenleg nettó 150.000-et sem éri el.
Az összeg adása jogszerű, tiszta, nem simli miatt kap ennyit. Ennyi az államilag rögzített GBM.
Mi ebben a hihetetlen? Sokan azt mondják nem létezik hogy egy diplomás Pesten ennyiért elmenjen. Már miért ne létezne?
(persze sokan azt se tudják mi az a GBM de azért belepofáznak.)
"egy nyelvet)"
hahahha... egy nyelv. EGY. Hát az van. Magyar... TE MONDTAD...
még fogalmazni se tudsz.
"Van pár 45+-os szakács ismerősöm a mekiben, és igen jól keresnek."
Világos. Kár hogy a mekis bérek nyilvánosak és NINCS OLYAN OTT, hogy SZAKÁCS. Nem létezik.
MADÁR.
Közszférában ilyenek a fizetések. Én is a közszolgálati egyetemen végeztem és ekörül kaptam.
Aztán váltottam és mentem a gyártósorra
"Csak az lehet nem nyilvános állás"
Madárka. A meki franchise hálózatba csak külső toborzóiroda útján lehet bekerülni (többnyire Addecco), nem az étterembe "haverjózsinál" jelentkezve. És NEM LÉTEZIK OLYAN hogy nem nyilvános pozi, szakács mint olyan meg nincs és soha az életben nem is volt.
A meki franchise hálózatba csak külső toborzóiroda útján lehet bekerülni
Es akkor miert nem jelentkezel? Vagy lidlbe netto 240 ert? Mindenfele ember van ott is
Hogy ne lenne már nettó 300 alatt diplomás bér??
Bme építészmérnökként megkeresek 200 ezret :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!