Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi olyan hihetetlen benne...

Mi olyan hihetetlen benne hogy egy diplomás ember bére nem éri el a nettó 150et sem? Szabályos jogszerű GBM

Figyelt kérdés

A diplomás ember a végzettségének megfelelő munkakörben van, és a GBM-et kapja, ami jelenleg nettó 150.000-et sem éri el.

Az összeg adása jogszerű, tiszta, nem simli miatt kap ennyit. Ennyi az államilag rögzített GBM.

Mi ebben a hihetetlen? Sokan azt mondják nem létezik hogy egy diplomás Pesten ennyiért elmenjen. Már miért ne létezne?

(persze sokan azt se tudják mi az a GBM de azért belepofáznak.)

2021. jún. 7. 11:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 anonim ***** válasza:
Sok diak dolgozik ott, de nem diszkriminaljak az idosebbeket sem es neked meg ez is elorelepes lenne, akkora csicska vagy.
2021. jún. 7. 18:50
 52/115 anonim ***** válasza:
Van pár 45+-os szakács ismerősöm a mekiben, és igen jól keresnek.
2021. jún. 7. 19:02
 53/115 anonim ***** válasza:
kérdezőben dúskál a rosszindulat, neki nem kell a multis állás (társ karokkal várnák ha beszél egy nyelvet), nem kell a mekis munka, mert csak tizenévesek vannak ott, nem kell a segésmunkás állás sem, mert meleg van. Akkor mi kell neked? Majd ha 55+ leszel és nem kellesz sehová, akkor vinnyogj, de amíg 50 alatti vagy, bárhová mehetnél.
2021. jún. 7. 19:05
 54/115 A kérdező kommentje:

"egy nyelvet)"

hahahha... egy nyelv. EGY. Hát az van. Magyar... TE MONDTAD...

még fogalmazni se tudsz.

2021. jún. 7. 19:30
 55/115 A kérdező kommentje:

"Van pár 45+-os szakács ismerősöm a mekiben, és igen jól keresnek."

Világos. Kár hogy a mekis bérek nyilvánosak és NINCS OLYAN OTT, hogy SZAKÁCS. Nem létezik.

MADÁR.

2021. jún. 7. 19:31
 56/115 anonim ***** válasza:
Te beteg vagy, aki bent a konyhén van, az bizony szakács. Csak az lehet nem nyilvános állás, oda be kell menni, nem csak úgy megy.
2021. jún. 7. 19:41
 57/115 anonim ***** válasza:
44%

Közszférában ilyenek a fizetések. Én is a közszolgálati egyetemen végeztem és ekörül kaptam.

Aztán váltottam és mentem a gyártósorra

2021. jún. 7. 20:14
 58/115 A kérdező kommentje:

"Csak az lehet nem nyilvános állás"

Madárka. A meki franchise hálózatba csak külső toborzóiroda útján lehet bekerülni (többnyire Addecco), nem az étterembe "haverjózsinál" jelentkezve. És NEM LÉTEZIK OLYAN hogy nem nyilvános pozi, szakács mint olyan meg nincs és soha az életben nem is volt.

2021. jún. 8. 10:13
 59/115 anonim ***** válasza:

A meki franchise hálózatba csak külső toborzóiroda útján lehet bekerülni

Es akkor miert nem jelentkezel? Vagy lidlbe netto 240 ert? Mindenfele ember van ott is

2021. jún. 8. 10:24
 60/115 anonim ***** válasza:
78%

Hogy ne lenne már nettó 300 alatt diplomás bér??

Bme építészmérnökként megkeresek 200 ezret :)

2021. jún. 8. 10:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!