Mi olyan hihetetlen benne hogy egy diplomás ember bére nem éri el a nettó 150et sem? Szabályos jogszerű GBM
A diplomás ember a végzettségének megfelelő munkakörben van, és a GBM-et kapja, ami jelenleg nettó 150.000-et sem éri el.
Az összeg adása jogszerű, tiszta, nem simli miatt kap ennyit. Ennyi az államilag rögzített GBM.
Mi ebben a hihetetlen? Sokan azt mondják nem létezik hogy egy diplomás Pesten ennyiért elmenjen. Már miért ne létezne?
(persze sokan azt se tudják mi az a GBM de azért belepofáznak.)
"nettó 350-400 at. Oké, tűző nap, 12 óra,"
Aha. Na azt meg is tarthatják.... 3x 300-ért se mennék el.
Meg aztán segédmunka esetén a nettó értelmezhetetlen mert ezek a szarok feketén vannak így nincs nettó/bruttó.
láttál te ott valaha 40 felettit? Én soha.
még 30 felettit se.
világos. másképp nem is lehetne. menj te oda. én inkább választanám a Duna mélyét mint a mekit.
(ja és IGEN dolgoztam ott. Anno suli mellett. Igen voltam mekis és burger kinges is... akinek 6 anyja volt az menjen oda)
Láttál te ott valaha 40 felettit? Én soha.
még 30 felettit se
Rengeteg 40 felettit lattam mar ott.
nyilván te egy külön bolygón élsz, világos. Hagyjuk az üres szar dumát.
A "40 feletti mekisek " bolygóján. Világos. Én még takony kamasz diákokon kívül még mást ott nem láttam soha.
De TE, TE nyilván igen, világos. Másként nem is lehetne. Egy másik bolygón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!