Mi olyan hihetetlen benne hogy egy diplomás ember bére nem éri el a nettó 150et sem? Szabályos jogszerű GBM
A diplomás ember a végzettségének megfelelő munkakörben van, és a GBM-et kapja, ami jelenleg nettó 150.000-et sem éri el.
Az összeg adása jogszerű, tiszta, nem simli miatt kap ennyit. Ennyi az államilag rögzített GBM.
Mi ebben a hihetetlen? Sokan azt mondják nem létezik hogy egy diplomás Pesten ennyiért elmenjen. Már miért ne létezne?
(persze sokan azt se tudják mi az a GBM de azért belepofáznak.)
Én arra vagyok kiváncsi, hogy a több száz kérdéssel a hátad mögött, hány százalékkal sikerült a bereden növelni? Mivel lett jobb az életed?
És szerinted ki tehet róla?
Vannak olyan munkák, amelyek értékesek és nagyon durván alul vannak fizetve lásd tanárok.
A tanárok tudnának mást csinálni, nem olyan vészes átképzéssel, de a nagy részük saját akaratából tanár, mert a hivatásának tartja.
Ha versenyszférában alacsony a fizu, az más kérdés
" hanem hogy ennyiért dolgozol."
És ha nem ennyiért dolgoznék akkor vajon HOL és mennyiért dolgoznék?
Lenne rajtam egy szép sárga mellény kezemben meg egy seprű. Hát ha ez az alternatíva akkor maradok itt.
"mert akkor munkanélküli segélyt kellene neked adni,"
3 hónapig. Utána semmit se kéne adni. Megdőlt a TÁJÉKOZATLAN szuperbölcsességed. Megint böfögtél valami nagyon okosat nulla háttérinfóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!