Vajon mennyire lehet ez igaz?
MLM ha ilyen gyorsan lehetne növelni a keresetet akkor pár hónap alatt már milliókat keresne..
"120.000Ft kereset az első hónapban
Másodikban már 250.000Ft
A cég számlára fizet!"
70/
Jó lenne nekem is egy cég ahol sokat kereshetnék csak én még mindig ott vagyok,hogy tudok kommunikálni csak azt mondja a belső hang,hogy nem akarok senkit átverni vagy beszervezni csak azért,hogy nekem még több legyen de ha hajléktalanság felé haladok akkor lehet muszáj leszek :)
Tényleg utána kéne olvasni rendesen hogy mi is az az MLM. Így hülyeségek miatt mondasz le róla.
Kitudja, én a sziket szoktam példának felhozni. Lehet vele életet menteni gyilkolni de barkacsolni is vagy ép szalonnazni. Az ember kezében dől el, hogy mi lesz belole.
Szerintem nem csak arról van szó hogy a rossz hír gyorsabban terjed hanem az emberek olyanok mindenhol sima munkahelyen is hogy a munka 80%-at az emberek 20%-a végzi el. Csak egy munkahelynek történik valami kiegyenlítése aki jól dolgozik többet keres ugyan aki rosszul az kevesebbet ugyan de kap a rosszul az a jól dolgozó teljesítményéből is kap így nem annyival kevesebbet keres amennyivel gyengébb. Mlmben azonban ilyen nincsen így rengeteg rosszul dolgozó fog keveset kapni vagy semmit és néhány jól dolgozó sokat. Így a rossz velemenyekbol lesz több vélemény.
A bitcoin esetében ez megfordul.
A bitcoin lesz lassan a legrosszabb kriptovaluta. De mivel a befektetők 80%-a tartozik a rosszul dolgozók közé itt is, nem néz utána rendesen a többség a többi kriptovalutarol nem is tud, a bitcoinnak is csak a nevét így abba fektet be. Így minden hibaja és fogyatékossága ellenére a bitcoin éri a legtöbbet .
Igen, az látszik a hozzászólásaidból, hogy tudsz kommunikálni :) Érdemes az asszertív kommunikációt is alkalmazni, egyenesen, hátsó szándékok nélkül :)
Ha a belső hang mondja azt neked, hogy nem akarsz senkit átverni és beszervezni, akkor hallgass rá, mert nem neked való az MLM.
Szerinted mennyi az esélye annak, hogy ne csak a belső, hanem a "külső"/tudatos hangod is ugyanezt mondja neked?
Jó, hogy szóba került az asszertív kommunikáció, mert ennek az egyik pillére az értő figyelem. Szerinted te értő figyelemmel végig olvastad az eddigi hozzászólásokat?
Pár hozzászólással ez előtt lett kifejtve, hogy az MLM az semmi más, mint egy üzleti modell. Nem tud becserkészni senkit, nincs neki semmiféle passzív-agresszív kommunikációja. Csak egy modell.
Te valószínűleg az eddigi (vélt vagy valós) tapasztalataid alapján általánosítasz minden MLM hálózat, minden egyes tagjára. Ezt a gondolkodásmódot/viselkedést/hozzáállást mások ugyanúgy gondolhatják nyomorforgatónak. Erre azért nem árt ügyelni.
Ha valóban érdekel a téma és nem csak szitkozódni jársz ide, hanem tanulni is, akkor esetleg újra elolvashatnád az eddig hozzászólásokat ÉRTŐ FIGYELEMMEL.
Értem hogy miről beszélsz.
Csak a valóságban mondjuk 100-ból 1 olyan MLM-et üző ügynök van, ahogy te próbálod beállítani, a maradék 99 meg gátlástalan szélhámos, akiket olyan sokan ismerünk.
Köszönöm szépen, erre lettem volna igazából kíváncsi, hogy te hogyan látod a dolgokat. Az eddig hozzászólásaid alapján úgy gondoltam, hogy szerinted 100-ból 100 MLM tag kókler/csaló.
De, ha szerinted is van 100-ból legalább 1 "normális", akkor az már teljesen más.
Nyilván azt én is nagyon jól tudom, hogy nagyon sok kókler van ebben a szakmában is. Ezt gyakran hangoztatom is. Én mondjuk nem 100/99-re becsülném ezt az arányt, hanem valamivel jobbra, hiszen már régóta benne vagyok és sok embert ismerek mindkét táborból.
Szerinted mi lehet annak az oka, hogy ha létezik legalább 1 olyan ember, aki normálisan is tudja végezni ezt a szakmát, a többiek mégsem csinálják becsülettel?
77/
Akkor 100/89,5 :D
77/
na pont az az 1 normális nem fog belőle megélni
Akkor tőled/tőletek másképp kérdezem:
Szerinted/szerintetek létezik-e legalább 1 olyan ember, aki normálisan is csinálja és meg is él belőle?
Erre lehet akár egy egyszerű igennel/nemmel válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!