Vajon mennyire lehet ez igaz?
MLM ha ilyen gyorsan lehetne növelni a keresetet akkor pár hónap alatt már milliókat keresne..
"120.000Ft kereset az első hónapban
Másodikban már 250.000Ft
A cég számlára fizet!"
32/
És mit csinálsz ezen online munka alatt?
"Ennél sokkal többet is lehet keresni, és igen !!! "
Igen, lehet vele sokan keresni, ezt én is elismerem. De itt a hangúly a feltételes módon van, LEHET. Ahogy sok minden mással is lehet sokat keresni ha ügyes az ember.
Viszont az MLM-es csaló gazemberek azzal kábítják a jónépet hogy ebből BÁRKI kereshet ennyit, ami nyilvánvaló hazugság. Miközben nemzetközi felmérésekből ismert adat, hogy a belépők 99%-a csak pénz bukik egy ilyen cégnél és nem csinál hasznot. Persze ezt a tukmálóügynökök nem reklámozzák. Ezért is rohadt etikátlan biznisz az MLM.
34/
Igen ebben van valami nekem van egy két ismerősöm akik bele tették magukat rendesen az mlm-be sőt akivel még tartom a kapcsolatot ő belépett egy céghez de azóta már másik után nézett meg régebben is csinálta de nem csak immel ámmal hanem tényleg keményen oda tette magát mégse keresett vele sokat,azóta is hol itt hol ott dolgozik és álmodozik mert azt mondták neki a "nagyok",hogy ha oda teszed magad jól kereshetsz.De ahogy írtam az ismerősöm tényleg csinálta munka mellett keményen mégse tart sehol persze a gerinctelen emberek azok feljebb vannak ugye a pénz említése meg a szabadság említése ami bevonza az embereket,már sokszor csak nézek mikor facebookon is online munkát ígérő csoportba már minden szart beraknak mindenféle máshol elpufogtatott dumákkal,meg mikor nézzél videókat vagy kattints erre meg arra meg ilyen szarságokkal pár dolláron meg centen nyáladzanak.Majd gondolom ide is jön valami mlm-es aztán a leírásomra elnyomja a szokásos mlm-es dumát,hogy az ismerősöd nem akarta igazán és nem tett bele mindent azért nem jött neki össze bla bla bla.
36/
Szerinted?Hogy tényleg csinálta mit lehet ezen mást érteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!