Lehet-e nappi tagozatos érettségi képzés mellet,dolgozni?Úgy,hogy meglehessen élni közben. Mennyire reális ez?
Lehet elméletileg, de csak hétvégi vagy éjszakai meló fog beleférni. Széthajtod magad így, tanulni sem tudnál rendesen.
Ha mindenképp dolgoznod kell, válassz esti vagy levelező képzést. Több önállóságot igényel, a színvonal is alacsonyabb lehet (a tanulók gyakran csak a diákigazolvány miatt járnak be pl), de aki tanulni akar, az ott is tud.
Szia. Én középiskola mellett melóztam.
2-ig órám volt,utána aludtam és háztartást vezettem, este 10-től 6-ig pedig dolgoztam. Hétvégenként 12-16 óráztam.
Széthajtottam magam, hogy fent tudjam tartani magam. Ha csak nem vagyok extrém módon rászorulva, akkor elég ha diákmunkásként dolgozgatsz hétvégenként és szünetekben, mert borzasztóan kikészíti az ember mind mentálisan mind fizikálisan az efféle életmód.
Ha csak nem vagy*
kikészíti az embert*
Sorry, az autocorrect okosabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!