Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vajon mennyire lehet ez igaz?

Vajon mennyire lehet ez igaz?

Figyelt kérdés

MLM ha ilyen gyorsan lehetne növelni a keresetet akkor pár hónap alatt már milliókat keresne..

"120.000Ft kereset az első hónapban

Másodikban már 250.000Ft

A cég számlára fizet!"

2021. máj. 31. 22:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/99 anonim ***** válasza:
De akkor a kívülálló miért logikátlan dolgokat mond? Sok ezer eladott termék S nem kap érte pénzt.epphogy kap. Ezért csinálja. Nem hobbybol. Nyilván aki nem csinálja az nem kap pénzt.en se kapok a tescotol pénzt mert csak a vevőjuk vagyok.
2021. okt. 20. 20:27
 92/99 anonim ***** válasza:
60%
Inkább az a különbség hogy ha a Tescoban az eladó nem szolgálja ki a vevőt akkor kirúgják. Ha viszont az MLM és nem szolgálja ki a vevőt nem fogják kirúgni csak nem kap utána pénzt. És akkor szidja az MLM-et hogy belépett és nem kap pénzt. Kb erről van szó. Az hogy elad terméket de nem kap pénzt aztán újra elad de megint nem kap de bent van mert szektasitsak ez nem igazán logikus gondolod nem életszerű főleg hogy ha bemtvan de nem ad el akkor a felette lévőknek sincs haszna. Ha saját magának vesz akkor ugye nem lmles hanem vevő ahogy én se vagyok tescós amikor a Tescoban vásárolok. Persze hivhattok úgy is. Ha mégis elad akkor még van pénze. Ha keveset ad el akkor leves pénze van ha kevés embert szervez be akkor szintén kevés pénze van. Ha sokat akkor sok pénze van. Ha sok olyant aki nem ad el S nem is használja akkoregintcsak kevés pénze van vagy akár egyáltalán nincs pénze... Stb. Na ez a valóság nem az hogy belép szekta és kap pénzt
2021. okt. 20. 20:35
 93/99 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem a saját termékedet/szolgáltatásodat értékesíted, akkor hiába vállalkozol, csak egy kereskedő maradsz. Ha egyetlen cég kereskedője vagy, akkor lemondtál minden kontrollról, legfeljebb javaslataid lehetnek. Nagyon jó lehet gyakorlásra kis tétekkel, de a legtöbbünknek tényleg ennyi. Nem érdemes túlkomolykodni. Az agymosó rendezvények jegyárár is érdemes néha felszorozni a létszámmal, aztán rátelefonálni a termet bérbeadóra, hogy mennyiért adja a termét adott idősávban. Lesz különbség...
2021. okt. 21. 06:31
 94/99 anonim ***** válasza:

És a kereskedő szerinted nem vállalkozó?

Van MLM ami több céggel partner....

És az a termet bérlő adja hozzá a biztonság embereket is meg egyéb szervezőket? Ugye ugye...

2021. okt. 21. 08:50
 95/99 anonim ***** válasza:
* terved bérbeadó
 96/99 anonim ***** válasza:
*termet
 97/99 anonim ***** válasza:
49%

"Ha nem a saját termékedet/szolgáltatásodat értékesíted, akkor hiába vállalkozol, csak egy kereskedő maradsz."

Ezért is hívják MLM-nek. Multi Level MARKETING. Marketing tevékenységet kell végezni. És nem Multi Level Sales, vagy Multi Level Production.

Kereskedőnek sem igazán lehet nevezni, mivel a normális MLM tagoknak semmilyen kapcsolatuk nincs a termékekkel. Elvégzik a marketing feladatokat, a vásárló meg belép a saját webshop fiókjába, megrendeli magának a terméket, a futár meg haza viszi neki. A kereskedők általában nem így dolgoznak.

Sokan vannak (többek között én is), akik nagyon szívesen lemondanak arról a kontrolról. Nekem nem lenne kedvem kitalálni, felügyelni a gyártási folyamatot, kiszámolni az árazást, megoldani a raktározást, a csomagolást, a postázást, beszedni a pénzeket. Ezeket intézze csak a cég, nekem csak a marketing munka marad.

"...jegyárár is érdemes néha felszorozni a létszámmal"

Én nagyon szívesen megadok pár telefonszámot, ahol a rendezvényeket szoktuk szervezni. A jegyárak meg publikusak. Nyugodtan fel lehet szorozni. Rá fogsz jönni az összehasonlítás után, hogy a rendezvények önköltségi áron vannak. Persze mindig lesz egy kis kerekítési hibaszázalék, mert nem lehet 1268.13 forintért adni a jegyeket és lesz ami kicsit pluszba, lesz ami kicsit mínuszba jön ki. De nagy átlagban nullára jön ki.

Nem a jegyek árán lehet sokat keresni, hanem a hálózatépítésen.

2021. okt. 21. 08:56
 98/99 anonim ***** válasza:
13 fillérből igenis meg lehet gazdagodni így csak át kell települni Kínába...
2021. okt. 21. 10:38
 99/99 anonim ***** válasza:
Érdekes mégiscsak hasonlít a bitcoin az MLM-re, azzal is úgy lehet sikert elérni a átmegyünk Kínába..
2021. okt. 21. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!