Vajon mennyire lehet ez igaz?
MLM ha ilyen gyorsan lehetne növelni a keresetet akkor pár hónap alatt már milliókat keresne..
"120.000Ft kereset az első hónapban
Másodikban már 250.000Ft
A cég számlára fizet!"
És a kereskedő szerinted nem vállalkozó?
Van MLM ami több céggel partner....
És az a termet bérlő adja hozzá a biztonság embereket is meg egyéb szervezőket? Ugye ugye...
"Ha nem a saját termékedet/szolgáltatásodat értékesíted, akkor hiába vállalkozol, csak egy kereskedő maradsz."
Ezért is hívják MLM-nek. Multi Level MARKETING. Marketing tevékenységet kell végezni. És nem Multi Level Sales, vagy Multi Level Production.
Kereskedőnek sem igazán lehet nevezni, mivel a normális MLM tagoknak semmilyen kapcsolatuk nincs a termékekkel. Elvégzik a marketing feladatokat, a vásárló meg belép a saját webshop fiókjába, megrendeli magának a terméket, a futár meg haza viszi neki. A kereskedők általában nem így dolgoznak.
Sokan vannak (többek között én is), akik nagyon szívesen lemondanak arról a kontrolról. Nekem nem lenne kedvem kitalálni, felügyelni a gyártási folyamatot, kiszámolni az árazást, megoldani a raktározást, a csomagolást, a postázást, beszedni a pénzeket. Ezeket intézze csak a cég, nekem csak a marketing munka marad.
"...jegyárár is érdemes néha felszorozni a létszámmal"
Én nagyon szívesen megadok pár telefonszámot, ahol a rendezvényeket szoktuk szervezni. A jegyárak meg publikusak. Nyugodtan fel lehet szorozni. Rá fogsz jönni az összehasonlítás után, hogy a rendezvények önköltségi áron vannak. Persze mindig lesz egy kis kerekítési hibaszázalék, mert nem lehet 1268.13 forintért adni a jegyeket és lesz ami kicsit pluszba, lesz ami kicsit mínuszba jön ki. De nagy átlagban nullára jön ki.
Nem a jegyek árán lehet sokat keresni, hanem a hálózatépítésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!