Vajon mennyire lehet ez igaz?
MLM ha ilyen gyorsan lehetne növelni a keresetet akkor pár hónap alatt már milliókat keresne..
"120.000Ft kereset az első hónapban
Másodikban már 250.000Ft
A cég számlára fizet!"
Simán meg lehet csinálni, több embert ismerek, aki megcsinálta. Ám, a többségnek ez nem sikerül, hisz az átlagember az MLM-ben nem úgy dolgozik, mint a munkahelyén, ahol a főnök ott áll mögötte egy ostorral.
Pedig ez csak egy átlag napi kétórás story. Hat-nyolc órányi, következetes melóval ennél sokkal durvább növekedést is el lehet érni.
Mindennek ellenére, nem tanítjuk, hogy bárki is jövedelmet ígérjen. Sőt, kifejezetten tiltjuk éppúgy, mint ahogy azt teszi bármelyik korrekt cég.
Na megjött az ügyeletes 0%-os mlm propagangista.
"Simán meg lehet csinálni, több embert ismerek, aki megcsinálta."
Én is ismerek több embert, Bill Gates, Steve Jobs, Jeff Bezos, Elon Musk stb... akik elképzelhetetlen vagyonokat halmoztak fel az életükben. Még sem kábítok mindenféle utcáról leszólított balekot azzal hogy ugyan azt ők is el tudják érni, mert ez nem igaz. Az MLM viszont pont ezzel a hazugsággal házal.
Az MLM cégek is "ígérnek" jövedelmet az ajánlatban. Szinte minden MLM cég weboldalán elérhetők az "ajánlatok", annyi a különbség a hagyományos cégekkel szemben, hogy az MLM-ben nagyon sok "pozícióra" lehet jelentkezni. Ráadásul ezek a pozíciók hónapról hónapra változhatnak a teljesítmény alapján.
A képlet viszonylag egyszerű. Minden pozícióhoz tartozik egy elvárás és egy bérezés. Aki teljesíti az elvárást, az megkapja a megfelelő juttatást érte. Ez a hagyományos cégek esetében is hasonlóan működik. Talán annyi különbséggel, hogy az MLMben, ha nem teljesíted az adott szintet, akkor legfeljebb kevesebb lesz a juttatás, vagy nulla. Szemben a hagyományos cégekkel, ahol valószínűleg elbocsájtanak.
Ha valaki el akar menni egy MLM céghez "munkát keresni", akkor megnézni az "ajánlatait". Ha pl akar 120.000 forintot keresni, akkor megnézi, hogy ehhez az összeghez milyen elvárásokat kell teljesíteni. Tegyük fel, hogy ehhez 700.000 forintnyi forgalmat kell generáljon a cégnek. Ha nem tudja teljesíteni, akkor még mindig besorolhatják egy kisebb "kategóriába", vagy ha ez sem sikerül, akkor nem kap semmit. Ha teljesíti, akkor megkapja a "szerződésben" szereplő összeget. Ha pedig túlteljesít, akkor többet is kaphat.
Én olyanról eddig nem hallottam, hogy valaki teljesítette az "elvárásokat" egy adott szinthez és mégsem kapta meg érte a juttatást.
Tizenhármas, butaságokat én is tudnék írni, de minek???
Itt vagy te erre a feladatra. Mindent IS megteszel a feladatod teljesítése érdekében.
na, meg is érkezett kituggya.. :-D
Jön a szokásos rizsa, tonnaszám... :-D Szerintem kopipészteli a korábbi kérdések alól a saját mantráit. :-D
"Jön a szokásos rizsa, tonnaszám"
Szeretem kifejteni a mondanivalómat bővebben, azt viszont nem értem, hogy miért számít pl. az előző hozzászólásom rizsának.
Szerintem abban a legelfogultabb anti-MLM-es is egyetért, hogy az MLM cégek túlnyomó része csak és kizárólag a tagok által generált bevételek alapján fizet (egy előre meghatározott szabályrendszer szerint) Aki ezt teljesíteni tudja, azt mindig ki is fizetik.
Esetleg tudsz olyan MLM céget ami régebb óta a piacon van és nem fizetett valakinek, annak ellenére, hogy ő teljesítette a marketing tervben foglaltak?
Vagy tudsz olyan céget, ahol nincs egyértelműen leírva minden szabály a jutalék kifizetésére?
Ha jól gondolom, akkor -itt a GYKn- legalább ebben az egy kérdésben egyetértés van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!