Vajon mennyire lehet ez igaz?
MLM ha ilyen gyorsan lehetne növelni a keresetet akkor pár hónap alatt már milliókat keresne..
"120.000Ft kereset az első hónapban
Másodikban már 250.000Ft
A cég számlára fizet!"
Kicsit meglepett, hogy páran lepontozták a #14 hozzászólásomat. Azon nem csodálkoztam volna, ha más hozzászólásaimat lepontozzák, ez teljesen természetes. Ezt viszont tényleg nem értem.
Mivel elméletileg itt a *hasznosság* alapján pontoznak, arra gondolok, hogy nem elég hasznos a hozzászólásom, mert ezek a dolgok már egyértelműek mindenki számára :)
De most komolyan: van itt olyan ember, aki szerint az MLM cégekben nem úgy működnek a kifizetések, ahogy a #14, #19-ben leírtam? Mert akkor vissza kell menni a kályhához.
Nem érdekel senkit, hogy kituggya milyen MLM-marketinget terít itt a GYK-n...
Élettapasztalatból írjuk azokat a negatívumokat, amiket itt már páran felsoroltak.
"Élettapasztalatból írjuk azokat a negatívumokat"
Erre külön rá is kérdeztem, hogy van-e valakinek olyan "élettapasztalata", amikor egy MLM cég nem fizetett annak ellenére, hogy az illető teljesítette az elvárásokat. De nem jött rá válasz.
"Milyen elvárásokat?"
Azokat az elvárásokat, amik alapján a jutalékot fizetik: Generálódjon bevétel a cégnek.
Ha jól sejtem, manapság a jutalékot már mindenhol számítógéppel számolják. A gép megnézi a struktúrát, a pontforgalmat és kidob egyetlen egy végösszeget a (mindenki által elérhető) szabályok alapján.
A számítógépet nem érdekli, hogy mit vártál el magadtól, hogy táplálták-e a reményeidet, hogy dolgoztál-e vagy sem, hogy hány százalék épített szarvárat.
Amilyen összeg kijön forgalom és a struktúra alapján, azt a cég kifizeti. Ennyi.
"mivel itt az MLM ellenesek vannak többségben, az MLM párti és a semleges hozzászólók le lesznek pontozva. ennyi."
Mármint hol "itt"? Az oldalon? Na meg úgy en bloc a létezésben is, mert az emberek nagy része tudja hogy egy ilyen shady kókler szélhámoskodás az egész mlm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!