Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyenek a magyar cégveze...

Miért ilyenek a magyar cégvezetők?

Figyelt kérdés
Ráírok cégvezetőkre állásügyben akár linkedin keresztül vagy bárhonnan. De nem válaszolnak vagy letiltanak vagy akármi. Egyszóval nekem kell könyörögnöm állásért és a cégvezetők meg szar--ak rám nagy ívben. Ilyen esetben mi a a teeendő? Gondolkodtam már saját vállalkozáson is de alsóhangon 50 millió tőke kéne ahhoz.
2021. jan. 21. 10:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
Ha valaki elsőnek jelentkezik és jól végzi a munkáját én megtartanám. Ha nem végzi és nem termel nekem mondjuk pénzt akkor meg elküldeném. Mit kell ezen még kombinálni?
2021. jan. 22. 17:51
 52/62 anonim ***** válasza:

Hát akkor tegyél így!

Aztán majd gyere vissza picsogni a GYK-ra, ha a saját vállalkozásod befuccsol és oda lesz a pénzed... :)))

2021. jan. 22. 17:55
 53/62 anonim ***** válasza:

Nyilván mindenki hülye, csak te vagy helikopter....

A nagy cégek vezetői, HR-szakemberei nem értenek hozzá, nyilván... :))) ... Azért gyűjtenek be sok-sok CV-t, amit átnéznek, összehasonlítanak, shortlist-elnek, és a legjobbakat behívják interjúra, hogy személyesen is kiderüljön, ki lehet a legjobb az adott pozícióra...

2021. jan. 22. 17:56
 54/62 A kérdező kommentje:
53: te sem egy IQ szinten értelmes emebr vagy úgylátszik. IGEN a legjobbakat bvehívják de a maradék 500 jelentkezővel mi lesz? Én meg a maradék 500 jelentkezőhöz tartozok csak éppen akiket nem vezsnek fel úyganúgy ki kell fizetni a számlákat meg midnen egyéb mást. És az akkor honnan szerezzen pénzt aki nem kap munkát? Na erre kapjak egy választ.
2021. jan. 22. 18:00
 55/62 anonim ***** válasza:

Dolgozz magadon, hogy bent legyél a behívottak között!

Tanulj, szerezz szakmát/szakmákat, javítsd a kommunikációs készségeidet, stb. stb.

Azért nem hívnak be, mert a többiek sokkal jobbak nálad.

Csak te tudsz azért tenni, hogy te is a "jobbak" közé kerülj!

2021. jan. 22. 18:04
 56/62 anonim ***** válasza:

Már feltették neked a kérdést: te felvennél olyan a saját vállalkozásodba (amit a saját pénzed kockáztatásával üzemeltetsz), aki az 500-as lista végén van...???

Naugye!

2021. jan. 22. 18:05
 57/62 A kérdező kommentje:
oké, nem hívnak be de akkor addig miből éljek? Erre még mindig nem kaptam választ.
2021. jan. 22. 18:12
 58/62 anonim ***** válasza:
Elmész egy munkaerőkölcsönző céghez, és már másnap küldenek dolgozni.
2021. jan. 22. 18:13
 59/62 anonim ***** válasza:
Nem is értem miért nem hívnak be sehová. :(
2021. jan. 22. 18:29
 60/62 anonim ***** válasza:
62%
És ha te az 500 jelentkeződ közül az első tízben megtalálod a legjobbat és felveszed, akkor a maradék 490 mit csináljon? Addig miből éljenek, mi? Ugyanúgy ki kell fizetniük a számlákat. Honnan szerezzenek pénzt, ha nem adsz nekik munkát?
2021. jan. 22. 18:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!