Miért ilyenek a magyar cégvezetők?
Figyelt kérdés
Ráírok cégvezetőkre állásügyben akár linkedin keresztül vagy bárhonnan. De nem válaszolnak vagy letiltanak vagy akármi. Egyszóval nekem kell könyörögnöm állásért és a cégvezetők meg szar--ak rám nagy ívben. Ilyen esetben mi a a teeendő? Gondolkodtam már saját vállalkozáson is de alsóhangon 50 millió tőke kéne ahhoz.2021. jan. 21. 10:57
1/62 anonim válasza:
pl mert max pár 10 főnél kevesebbet számláló családi cégen kívül sehol nem a cégvezető foglalkozik a munkaerő toborzással...
2/62 A kérdező kommentje:
Akkor ki foglalkozik az ilyenekkel?
2021. jan. 21. 11:01
3/62 anonim válasza:
Hr osztálynak hívják. Vagy közvetítők.
4/62 anonim válasza:
Azért mert nem az ő feladatuk, uganúgy ahogy a péknél sem tudsz autót venni
5/62 anonim válasza:
Te jó ég! Kérdező, szerinted ez egy cégvezető feladata, hogy noname gerillaönéletrajzos emberkékkel levelezzen...???
Hány éves vagy???
6/62 anonim válasza:
1. cégvezető vagyok és nem foglalkozom a munkaerőfelvétellel, nem az én feladatköröm
2. magánemberként sem szeretem, ha valaki ismeretlenül rám ír, nem szoktam válaszolni
3. a vállalkozásomat 3 millióval indítottam, az 50-es tipped egyszerű kifogás, amit magadnak gyártasz.
4. ha állást keresel, hirdetésben megadott kontakton jelentkezz vagy a cégek oldalán a karrier menüpont alatt, vagy telefonon kérd a felvételért felelős munkatársat.
7/62 anonim válasza:
Ez az 50 millió honnan jött? :D Van olyan vállalkozás, amit szinte 0 tőkével be lehet indítani, van, amihez 1 milliárd sem elég...
8/62 A kérdező kommentje:
Peldaul mik azok amit 3 milloval belehet inditani?
2021. jan. 21. 12:10
9/62 anonim válasza:
Krumplisütő ilyen aranyos kis tologatós szarral.
Vagy kukoricafőző.
Vagy hotdogárus.
Ezek ippen a te értelmi szintedhez való "vállalkozások".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!