Miért ilyenek a magyar cégvezetők?
Figyelt kérdés
Ráírok cégvezetőkre állásügyben akár linkedin keresztül vagy bárhonnan. De nem válaszolnak vagy letiltanak vagy akármi. Egyszóval nekem kell könyörögnöm állásért és a cégvezetők meg szar--ak rám nagy ívben. Ilyen esetben mi a a teeendő? Gondolkodtam már saját vállalkozáson is de alsóhangon 50 millió tőke kéne ahhoz.2021. jan. 21. 10:57
21/62 anonim válasza:
Üzleti tervet felskicceltél már magadnak?
22/62 anonim válasza:
tök valószínű amúgy hogy az aki semmiféle legegyszerűbb állást sem képes megkapni abból sikeres vállakozó lesz...
24/62 A kérdező kommentje:
22-es. Miért valamiből élni kell nem? Tudod vannak az olyan emberek akik írányíthatóak és vannak az olyanok akik nem. na most akik nem annak veló az akalmazotti munka de rákényszerül az ember viszont ha már eleve ott tartunk hogy tojnak visszaírni a hr-esek mert leszakad írás közbe a körmük akkor innentől kedzve én már le..szom nagy ívbe az álláskeresést és és mivel pénz kell ezért marad a vállalkozás.
2021. jan. 21. 14:11
25/62 anonim válasza:
24: az a baj veletek, hogy azt hiszitek, a vállalkozás abból áll, hogy kitalálsz valamit, és már dől is a lé....
Aztán már egyéb dolgod sincs, mint költeni a milliókat...
Pedig nagyon nem így van!
26/62 anonim válasza:
Értem mester, azért az aki sikeres vállalkozó lett az mondjuk volt előtte sikeres alkalmazott is. AZ én szakmámban pl az akinek a vállalkozásában dolgozom az előtte kb 10 évig alkalmazott volt...
27/62 A kérdező kommentje:
Akkor áruljtok el őszintén hogy miért nem veszik fel azokat akik jelentkeznek egy-egy állásra? Mert a hr-esnek nem tetszik? Vagy mert pályakezdő? Rengetek embert ismerek akiket egyszerűen nem akarnak felvenni mert avgy nincs rá szükségük a cégeknek vagy egyszerűen les..ják mivel a cég az nem szeretet és jótékony szolgálat csak egy a baj. Tudjátok mi? Az hogy a kenyér attól még 350 forintba kerül. Az hogy az ember 0 forintot keres mrt éppen nem veszik fel vagy várni kell akár hónapig attól még a kenyeret naponta ki kell fizetni. Én erről beszélek. Ha nincs munka teremetsen az ember magának erről szól a vállalkozás. NEm dől pénz azonnal de nem is hal éhen az ember. Az már más tészta hogy kell hozzá tőke de éhen se akar halni az ember.
2021. jan. 21. 14:19
28/62 anonim válasza:
azért nem veszik fel, mert van JOBB jelentkező. És azt veszik fel.
29/62 anonim válasza:
Akinek kenyérre sincs pénze, annak honnan lesz egy vállalkozás alapításához több milliója???
30/62 A kérdező kommentje:
Tehát ha van jobb jelentkező akkor aki rossz jelentkező az meg ölje meg magát mert nicns pénze? Na ezek a rossz gondolkodkások az emberek fejében. Jelneleg engem szülők tartanak el de ha már nem lesznek akkor haljak éhen mert csak jobbat veszi fel a cég.. Hát ezek jól kivannak találva. Régen amit tanultam a Kádár rendszerben MINDENKINEK biztosítani kellett munkát sőt büntették azt aki nem dolgozott. Mindenkit felvettek mert muszáj volt. Persze ha nem dolgozott kis rúgták de legalább kaptak esélyt. Most mi van? Versenyzés állásokért csakhogy itt a tét az emberi élet. Mert akinek nincs pénze éhen hal aztán szevasz tavasz megy a temetőbe.
2021. jan. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!