Miért ilyenek a magyar cégvezetők?
Figyelt kérdés
Ráírok cégvezetőkre állásügyben akár linkedin keresztül vagy bárhonnan. De nem válaszolnak vagy letiltanak vagy akármi. Egyszóval nekem kell könyörögnöm állásért és a cégvezetők meg szar--ak rám nagy ívben. Ilyen esetben mi a a teeendő? Gondolkodtam már saját vállalkozáson is de alsóhangon 50 millió tőke kéne ahhoz.2021. jan. 21. 10:57
41/62 anonim válasza:
#40: 100pontos kérdés!
Nem lesz rá válasz, figyeld meg... :))))
42/62 A kérdező kommentje:
40:es. Nem fogok felvenni minden hülyét de aki jelentkezik megadnám a lehetőségét annak hogy kap próbanapokat és ha jól teljesít és megcsinálja a munkát ami mondjuk megkönnyíti majd ha lesz esetleg vállakozásom a munkámat akkor fogom alkalmazni hogy ha nem könnyíti meg akkor nem ilyen egyszerű. De eleve hogyha nem válaszolnak a cégek a jelentkezésekre és meg el se hívják interjúra aki jelentkezik akkor így lehetőség sincs dolgozni.
2021. jan. 22. 13:35
43/62 anonim válasza:
És ha nem kell munkaerő és éppenhogy megy a céged, akkor is behívod majd?
44/62 anonim válasza:
Elég sok időt, energiát, ezáltal pénzt fogsz veszíteni, ha MINDENKI lehetőséget kap. Én is kisvállalkozó vagyok, vannak emberek, akiknek már az önéletrajzán, esetleg a helyesírásán látszik, hogy alkalmatlan. Na az ilyenekre nem vesztegetek időt. Ha írok a Barcelonának, hogy szeretnék náluk játszani, nem fognak behívni próbanapra, mert van lehetőségük a legjobbakból válogatni.
45/62 anonim válasza:
Aha... Van 40-50 jelentkező, és mindnek adsz fizetett próbanapot, csak hogy kipróbáld...
Na látszik, hogy halvány lila f.ngod nincs a témáról... :-DDDDD
Azért van a CV meg a motivációs levél, hogy abból kiszűrjék azokat, akik alkalmasak LEHETnek az állásra. És azokat be is hívják.
46/62 anonim válasza:
44: egy perccel megelőztél. :)
47/62 A kérdező kommentje:
Nem, Az elso jelentkezoket veszek fel ha jol teljesitenek. Kimondta hogy 20 ezret mondjuk? Én azt ha most pl jelentkezek állásra honnan a fran..cbol tudjam hogy hányan jelentkeztek előttem? Ezért nem vesznek fel dolgozni ezért írtam azt hogy kapcsolatok útján manapság esély sincs.
2021. jan. 22. 17:23
48/62 anonim válasza:
Ez ostobaság! Lehet, hogy az első jelentkezők mind kutyaütők - és az ötvenedik és öntvenharmadik lenne a tökéletes.. De azt már el is küldted...?
49/62 A kérdező kommentje:
Mint már írtam hogy aki valóban dolgozik azt megtartanám. Hogyha az első jelentkező akkor az első hogyha a 100-ik akkor a 100-ik. Addig keres az ember amig nem talál jó munkaerőt. Ennyi.
2021. jan. 22. 17:45
50/62 anonim válasza:
És mi a garancia rá, hogy az első néhányban benne lesz az optimális munkaerő????
Akkor jónak találod, de lehet, hogy egy héttel később jönme 5x olyan jó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!