Miért ilyenek a magyar cégvezetők?
Figyelt kérdés
Ráírok cégvezetőkre állásügyben akár linkedin keresztül vagy bárhonnan. De nem válaszolnak vagy letiltanak vagy akármi. Egyszóval nekem kell könyörögnöm állásért és a cégvezetők meg szar--ak rám nagy ívben. Ilyen esetben mi a a teeendő? Gondolkodtam már saját vállalkozáson is de alsóhangon 50 millió tőke kéne ahhoz.2021. jan. 21. 10:57
11/62 A kérdező kommentje:
Az én szakmám parképítő technikus.
2021. jan. 21. 12:23
13/62 anonim válasza:
Bármi aminek nincs speciálisan drága eszköz vagy ingatlan igénye.
14/62 A kérdező kommentje:
Én használtruha export inportjával szeretnék foglalkozni de ehhez kell egy nagy üzemi raktár ami több millió ft kellennek kamionok vagy teherautók kellennek bálázógépek és még sorolhatnám de ki van mar gondolva csak pénz nincs rá ügye.
2021. jan. 21. 12:40
15/62 anonim válasza:
Hát, rosszul van kigondolva. :D Bérelj. Mindent. Majd ha kitermelik az árukat, veszel sajátot.
16/62 anonim válasza:
Miért nem kertépítéssel, fűnyírással akarsz foglalkozni, ahhoz 3 is elég nem kell 50 millió? Sokat nem bukhatsz, ha nem jön be, a gépeket el lehet adni.
17/62 A kérdező kommentje:
A bérlés kerül tobb millioba. Hát egy 1000 nm üzem kb 3-5 millio ft/hó egy hónapban azt ki kell epiteni arra is kell egy jo par millio de a kocsikat is ha berlem az is tobb millio egyszoval amit irtam hogy 50 millio alatt nem tudnám elkezdeni.
2021. jan. 21. 12:48
18/62 anonim válasza:
Szerinted van még piaci rés a használtruha területén...?
Én úgy látom, hogy a Háda és tsai már rég letarolták a piacot.
És ha így folytatják (állandó áremelés - csökkenő választék), a szűkülő kereslet miatt rá fognak jönni, hogy elhibázott lépések...
19/62 A kérdező kommentje:
Ha mindenki úgy gondolkodna mint te 18-as akkor nem lennének konkurensek egyes területeken például nem lenne lidl vagy aldi vagy nem lenne spar vagy tesco vagy auchan vagy akármi. Én saját magam akarom előteremteni a munkát vállalkozással mert én már nem akarok jelentkezni bunkó álláshirdetőkre hogy utána vissza se jelezzenek. Ez se időbe nem jó se pénzben. Mert abból nekem nem lesz pénz az idő meg megy mert van olyan hogy 6 hónapig semmi válasz.
2021. jan. 21. 13:00
20/62 anonim válasza:
Hát akkor csináld!
Mondjuk kezdő vállalkozásként egyből többszázmilliós dologba kezdeni elég kockázatos... De hajrá!
Én senkit nem beszélek le.
Vállalkozási ismeretekkel hogy állsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!