Ha egy cégnek nincs elég pénze a bérekre, etikus ha nem egyenlő mértékben csonkítja meg a béreket?
Mit tehet egy cég ha nincs elég pénze a soros havi bérre és etikus kíván maradni ebben a nagyon kényes szituban?
MIt tehet?
Mindenkinek egységes mértékben csonkítja meg a bérét, pl 50.000 ft-tal
Vagy egyeseknek nem csonkítja meg semmivel, egy fillérrel se, de a többieknek a „pórnépnek“ annál többel (fele-harmad bérek)
Melyik megoldás a jobb/kevésbé rossz?
Mennyire etikus ha azt hallják az emberek hogy nincs pénz a bérekre, de azért egyesek teljes bért kapnak ennek ellenére, mások meg erősen csonkított béreket?
" ez miben jobb"
Abban "jobb" hogy ide FELVETTEK anno (és kirúgni sose fognak...) míg sehova máshova még csak fel se vennének. Ugyan kinek és hova kellenék. Utcasöprőnek oda kellenék.
Na ebben jobb ez a hely. Hogy VAN.
míg más helyre nulla esélyem van bekerülni szóba se állnak velem. Ahova meg felvennének (utcaseprő) na oda meg én nem megyek.
Tényleg ennyire marha bonyolult ez?
Ja, most úgy viselkedsz, 30-as, mint a Józsibácsi, aki 2020-ban patkolókovács vagy lovaskocsi-bognár akar lenni, ha törik, ha szakad....
LOL
"amire jólfizető állásokat kínálnak neked!"
Olyan csak a MESÉBEN van hogy én elvégzek X tanfolyamot és a cégek sorba állnak értem. Ezzel a logikával rángattak bele anno egy méregdrága Cisco CCNA-ba-amit el is végeztem. Oklevél stb.
Soha sehova nem kellettem vele. MIért? Mert GYAKORLAT.
Azért.
Hát ez van.
"m egy remek angol B1 nyelvtudás tudsz felmutatni a CCNA mellé."
Senki soha nem kérdezte mit tudok angolból. Azt kérdezték EZEN A területen mennyit dolgoztam. És hát na vajon menyit? Semennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!