Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csoportos "állásinterjú" back...

Csoportos "állásinterjú" back office munkakörre Zepternél mennyire takarhat komoly munkalehetőséget?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata? Hátrébbsorolnátok más munkamegbeszélést emiatt?

2021. jan. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Hitel nem változik attól hogy elszállt a szakember és anyag ár. Fix 4% körül biztosan kaptunk volna hitelt. Csak én is ilyen hülyén lettem nevelve mint te, hogy hitel fúj fúj. Pedig igencsak megérte volna.
2021. jan. 20. 22:27
 42/42 anonim ***** válasza:

#3 hosszászólás

"Ok már megnézegettem a többi Zepteres kérdést is a témában, innetől semmi további kérdésem.

Valahol sejtettem a dolgot :) "

Itt még amit írtál abból az jön le hogy mégiscsak neked kellett állás. Vagyis te akartál a Zepterhez menni. Nem szégyen az, nem hallottál még róla. Hát most már olvastál néhány véleményt...

2021. márc. 22. 11:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!