Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csoportos "állásinterjú" back...

Csoportos "állásinterjú" back office munkakörre Zepternél mennyire takarhat komoly munkalehetőséget?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata? Hátrébbsorolnátok más munkamegbeszélést emiatt?

2021. jan. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Hogy van még olyan ember ebben az ország aki a Zepter + állás összefüggésre nem mondja azonnal azt hogy na köszöntem..... hihetetlen.

Hát bármennyire is hihetetlen egy mai 18-20 évesnek gőze sincs erről, és bedől a "kirakatnak".

Egyébként egy közeli hozzátartozóm keresett állást és totál be volt lelkesülve azért írtam ki a kérdést, hogy lássa mások véleményét is, mert nekem nem akart hinni.

Nekem meg még valahol derengett ezzel kapcsolatban emlékeim mélyén egy "na ne má parancsikon"...

2021. jan. 12. 16:43
 12/42 anonim ***** válasza:
77%

11: előbb felteszel egy naív kérdést, hogy akkor ez micsoda, majd kiderül, hogy mindent tudsz, és csak el akarod mondani a véleményed, hogy mekkora gagyi cég?

Igen, az, de amit te csinálsz, az meg nevetséges

2021. jan. 13. 12:25
 13/42 anonim ***** válasza:

" hogy mekkora gagyi cég?"

Attól függ KINEK gagyi... a mezei értékesítőnek az.

A vezetők meg hülyére keresik magukat a sok ki nem fizetett hangyácska értékesítő munkájából.

Mert azért csak történnek eladások, nekünk is van Zepter itthon. És jó mint termék. De ami mögötte van az hányás.

2021. jan. 13. 12:36
 14/42 A kérdező kommentje:

12/13 anonim ***** válasza:

11: előbb felteszel egy naív kérdést, hogy akkor ez micsoda, majd kiderül, hogy mindent tudsz, és csak el akarod mondani a véleményed, hogy mekkora gagyi cég?

Igen, az, de amit te csinálsz, az meg nevetséges

Mert?

Nálad kell engedélyt kérni, mit tehetek vagy mit nem?

Nem voltál eléggé figyelmes, mivel már leírtam miért tettem fel a kérdést!!

2021. jan. 14. 10:24
 15/42 anonim ***** válasza:
Olvasva téged, jó lesz neked a csoportos interjú. Több eszed úgysincs, mint ami oda kell.
2021. jan. 14. 18:40
 16/42 A kérdező kommentje:

5/15 anonim ***** válasza:

Olvasva téged, jó lesz neked a csoportos interjú. Több eszed úgysincs, mint ami oda kell.

Ha tudnál olvasni, rájöttél volna, hogy nem nekem lesz interjúm, hanem egy ismerősömnek (aki már ezeket látva egyébként meggondolta magát az ügyben), nekem van munkám, van hogy több is egyszerre, még így a nagy válságban is ;)

2021. jan. 14. 19:17
 17/42 anonim ***** válasza:
63%
Persze... ismerősödnek. Amikor kiderül valakiről, hogy sötét, mint az éjszaka, akkor mindig az is előjön, hogy nem róla van szó, csak egy ismerőséről.
2021. jan. 14. 19:41
 18/42 A kérdező kommentje:
Nagyon negatív vagy, rossz napod van? Vagy ennyi az alapjáratod?
2021. jan. 14. 19:48
 19/42 anonim ***** válasza:
Milyen nagy válság van amúgy? Covid miatt vannak szabályok, de válság az nincs.
2021. jan. 14. 22:54
 20/42 A kérdező kommentje:

"Milyen nagy válság van amúgy? Covid miatt vannak szabályok, de válság az nincs."

Munkanélküliség növekedett...

Akármennyire is próbálják takargatni, ez cáfolhatatlan...

Mellesleg még elősegítik azzal, hogy a legtöbb helyre követelmény a szakképzett munkaerő alkalmazása, ugyanakkor meg van nehezítve az OKJ-képesítések megszerzése, és egy csomó Okj "alternatíva", ami még ráfogható a munkakörre, gyakorlatilag megszűnt. Amaradék meg hosszabb idő alatt végezhető csak el. Namost ha nincs tartalékod, de munkád sincs, akkor miből tanulsz hónapokig, évekig?

Diákhitelből? Ne vicceljünk már!

Ismerősömmel beszéltük, hogy most a kormány ugye a vendéglátó szektor munkavállalóinak bérköltségét (vagy bérét?) illetve annak kétharmadát átvállalja a kormány 2021 től ami nagyon szép és nemes cselekedet, nade az egész szektor régen öngólt rúgott magának azzal, hogy gyakorlatilag 10 ből 8 an nem is jelentik be rendesen az alkalmazottaikat :)

Innentől a "semmi" kétharmadára lesznek csak jogosultak, ilyenkor van az, amikor "visszanyal" a fagyi.

2021. jan. 18. 08:42
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!