Megéri-e váltani?

Figyelt kérdés

Most diszpécser vagyok egy kórházban kb nettó 300-320at kapok több műszakban. Most lenne lehetőség egy kormanyablakban ügyintézői munkára ,a fizetést még nem tudom.de ez csak 10 percre lenne ,a kórház egy óranyira.

Illetve én néha hosszabb a nyitvatartás. Most állandó délelőttös vagyok és néha éjszakás. Van két gyermekem 7 és 8 évesek. Ti mit tennétek?

ma 12:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Maradnék. A kormányablakosokra, kormánytisztviselőkre külön szabott jogszabály teljesen kifacsarja őket (rosszabb, mint a munka törvénykönyve, pedig magasan a léc) és a fizetés is rossz.
ma 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:

A gyerekek miatt váltanék, a több műszako munkarend minden, csak nem családbarát.

Sok pénzre ne számíts szerintem még a 300 sem lesz meg, de valamit valamiért.

ma 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

2

Igazad van, nem gyermekbarát - de a kormánytisztviselőknek csak talán a 20 nap szabadság van és slussz, emlékeim szerint nem növekszik... A bér is rossz. Ki is sajtolnak, irányíthatnak árvízvédelem esetén a partra (most történt) stb... Volt sok kollégám az önkormányzatnál, akik átkerültek a kormányablakba - olyan szépen szivárognak vissza hozzánk, hogy ihaj - pedig a bér itt is vacak, de minden más még itt is jobb. Szóval a kormányablakos munka sem gyermekbarát (sem emberbarát). A kórházi részen simán el tudok képzelni (további?) bérfejlesztéseket, az önkormányzatos, kormányablakos alkalmazottakra az állam mindig xarik. Érdekes pro/kontra listát lehetne írni. A kérdezőnek javaslom, tegye meg és súlyozza a szempontokat. ... és olvassa el a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt tüzetesen, hogy tudja, min vacilál.

ma 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!