Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csoportos "állásinterjú" back...

Csoportos "állásinterjú" back office munkakörre Zepternél mennyire takarhat komoly munkalehetőséget?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata? Hátrébbsorolnátok más munkamegbeszélést emiatt?

2021. jan. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

"rég bele kellett volna vágnunk hitelből"

Nem szabad, szarvashiba...

2021. jan. 18. 13:54
 32/42 anonim ***** válasza:

#31: pedig úgy kellett volna, legjobb döntés lett volna! Pár % kamat jóval kevesebb lett volna, mint amennyit a szaki és anyag áremelkedéssel bukni fogunk!

Csak én is bedőltem a hülyeségnek (sajnos család is így nevelt), hogy jajj jajj hitelt ne. Aha, persze. Így aztán szivatom magam sokkal jobban.

2021. jan. 18. 16:21
 33/42 anonim ***** válasza:

"Vidéken ahol kevés a munka csoda házakat lehet kapni 3-12 millió között"

Állítólag már ott is felmentek az árak.

De nem tudom, mi Budapesten lakunk, itt biztosan marha drága minden felújítás, ház bővítés.

2021. jan. 18. 16:24
 34/42 A kérdező kommentje:

Ingatlankereskedők ajánlatába minden drága, végrehajtás alatt levőket kell nézegetni nav oldalán, vagy tulajdonossal nagyot alkudni, vagy zártkertet, üzlethelyiséget venni, nem lakás besorolásút a belvárosba ingatlanostól.

Ha nincs szakember, vagy drága akkor pedig aminek csak lehet neki kell állni, ha kell szerszámot kölcsönözve, a többit meg alap szerszámokkal. Máshogy nem megy.

Én sosme vennék fel hitelt, inkább évekig felújítok önerőből, és egyszer csak elkészül!

A saját magam szabadidejét teszem haszonná (pénzzé), és nem még eladom a jövőmet a hitelre, meg a törlesztőrészletek előteremtésére!

Előbb függök önmagamtól, mint a banktól!

Ha csinálom halad, ha nem csinálom nem halad, de sosem kerül veszélybe, ha mondjuk ugrik a munkám, vagy baleset ér és kiesek a keresetből.

2021. jan. 20. 16:27
 35/42 A kérdező kommentje:
Én a hitellel úgy vagyok, hogy max akkor vennék fel, ha bármikor egyösszegbe vissza tudnám fizetni a tartalékomól, és a havi törlesztőrészlet maximum az egytizede a havi jövedelmemnek ami később sem emelkedhet.
2021. jan. 20. 16:37
 36/42 A kérdező kommentje:

Gondolj csak bele a legrosszabba (attól már csak jobb lehet ha optimista vagy).

Veszel egy házat, hitelre elkezded felújítani, valami oknál fogva leég, és te is keresőképtelenné válsz, és a családod is.

Gyűjtést szerveznek, de az sem elég, hogy kilábalj, munkát nem tudsz vállalni.

Mi lesz? Utca?

2021. jan. 20. 16:47
 37/42 anonim ***** válasza:
Leég? Erre van a lakás biztosítás.
2021. jan. 20. 16:58
 38/42 anonim ***** válasza:

#35: én is úgy voltam vele, például a lakás hitel nekünk a havi bevétel 3%-a.

De akkor is az van, hogy bőven megérte volna pár éve hitelből felujitani es bővíteni. Röhögve kifizettuk volna a részleteket és jobban jöttünk volna kint mint ezzel a kuporgatassal és árak durva emelkedésével!

2021. jan. 20. 17:01
 39/42 A kérdező kommentje:

Valamennyit fedez a biztosító. Ha kedve van.

Miután kellőképpen kivizsgálódta magát, és meggyőződött róla, hogy valóban kénytelen fizetni.

2021. jan. 20. 17:03
 40/42 A kérdező kommentje:

Ha az árak emelkednek akkor szerintem a hitelek is, nem?

Ha elég és biztos bevételetek van akkor nyilván jobban megérheti a hitel.

2021. jan. 20. 17:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!