Csoportos "állásinterjú" back office munkakörre Zepternél mennyire takarhat komoly munkalehetőséget?
"rég bele kellett volna vágnunk hitelből"
Nem szabad, szarvashiba...
#31: pedig úgy kellett volna, legjobb döntés lett volna! Pár % kamat jóval kevesebb lett volna, mint amennyit a szaki és anyag áremelkedéssel bukni fogunk!
Csak én is bedőltem a hülyeségnek (sajnos család is így nevelt), hogy jajj jajj hitelt ne. Aha, persze. Így aztán szivatom magam sokkal jobban.
"Vidéken ahol kevés a munka csoda házakat lehet kapni 3-12 millió között"
Állítólag már ott is felmentek az árak.
De nem tudom, mi Budapesten lakunk, itt biztosan marha drága minden felújítás, ház bővítés.
Ingatlankereskedők ajánlatába minden drága, végrehajtás alatt levőket kell nézegetni nav oldalán, vagy tulajdonossal nagyot alkudni, vagy zártkertet, üzlethelyiséget venni, nem lakás besorolásút a belvárosba ingatlanostól.
Ha nincs szakember, vagy drága akkor pedig aminek csak lehet neki kell állni, ha kell szerszámot kölcsönözve, a többit meg alap szerszámokkal. Máshogy nem megy.
Én sosme vennék fel hitelt, inkább évekig felújítok önerőből, és egyszer csak elkészül!
A saját magam szabadidejét teszem haszonná (pénzzé), és nem még eladom a jövőmet a hitelre, meg a törlesztőrészletek előteremtésére!
Előbb függök önmagamtól, mint a banktól!
Ha csinálom halad, ha nem csinálom nem halad, de sosem kerül veszélybe, ha mondjuk ugrik a munkám, vagy baleset ér és kiesek a keresetből.
Gondolj csak bele a legrosszabba (attól már csak jobb lehet ha optimista vagy).
Veszel egy házat, hitelre elkezded felújítani, valami oknál fogva leég, és te is keresőképtelenné válsz, és a családod is.
Gyűjtést szerveznek, de az sem elég, hogy kilábalj, munkát nem tudsz vállalni.
Mi lesz? Utca?
#35: én is úgy voltam vele, például a lakás hitel nekünk a havi bevétel 3%-a.
De akkor is az van, hogy bőven megérte volna pár éve hitelből felujitani es bővíteni. Röhögve kifizettuk volna a részleteket és jobban jöttünk volna kint mint ezzel a kuporgatassal és árak durva emelkedésével!
Valamennyit fedez a biztosító. Ha kedve van.
Miután kellőképpen kivizsgálódta magát, és meggyőződött róla, hogy valóban kénytelen fizetni.
Ha az árak emelkednek akkor szerintem a hitelek is, nem?
Ha elég és biztos bevételetek van akkor nyilván jobban megérheti a hitel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!