Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok fizikai dolgozókén...

Dolgoznátok fizikai dolgozóként olyan helyen, ahol 8-tól 16:30-ig van a munkaidő, és még a mobilodat sem viheted be a csarnokba?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy ilyen cégnél interjún. Nekem ez így fura, mert oda az ember egész napja, és ha valami ügyet kell intézni, akkor vehet ki szabit. Irodista meg ki tud menni napközben is, de a gép mellől én nem. 3 műszakot inkább vállalom, ilyenben dolgoztam sokat.

Kínai tulajdonú cég, van sok ferdeszemű gépkezelő is, és állítólag náluk a nappalos műszak kezdete és vége így van, és nem hajlandóak változtatni rajta.

tegnap 07:15
A kérdező szavazást indított:
Igen dolgoznék
Nem
26 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
40%
Tökre attól függ milyen meló. Ha ez valami gyár, és H-P a munkarend, akkor nem.
tegnap 07:26
 2/29 A kérdező kommentje:
#1 CNC gépkezelői állás, megszakadni nem kell, de engem inkább az időbeosztás ami zavar.
tegnap 07:29
 3/29 anonim ***** válasza:
77%

Ilyen mobilt tiltós helyen maximum csak akkor, ha baromi jó a fizetés. Én is 8-16 között dolgozom, vagy 10-18 között, de legalább nálam van a telefon, zenét hallgatok, telefonálok, akármi, nem olyan szigorú hely. Nekem mondjuk sosem kell napközben ügyet intéznem, amit lehet, azt online csinálom, talán tavaly volt egyszer, hogy bankba kellett mennem, ami 4-ig volt ott a közelben, fél órával korábban leléptem, ezt szokták engedni, ha ledolgozom.

De alapvetően jobban szeretem ezt a beosztást, mert nem kell korán kelni, és délután/este még van időm bármilyen programhoz, volt amikor 2-3-ig dolgoztam reggel 6-tól, de ahhoz 3:30-kor keltem, nem nagyon mászkáltam volna már este 8-9-kor a városban, most meg simán.

tegnap 07:44
 4/29 anonim ***** válasza:
76%

A tesóm ilyen helyen dolgozik, nem panaszkodik.

Szerintem az időbeosztás teljesen jó, sokkal jobb, mint reggel 6-ra járni.

tegnap 07:46
 5/29 anonim ***** válasza:
76%

Drága kérdező!

Nem tudom, hogy eddig te hol éltél, de a munkahelyek legnagyobb részénél 8-16-ig van a munka.

Van, ahol 9-17-ig, vagy 10-18-ig, de van ahol 6-14-ig, vagy 24 órás műszak, vagy esti..stb ..

Ez a 8-16.30-ig szerintem a legjobb munkarend.

tegnap 07:47
 6/29 anonim ***** válasza:
30%
Simán, ez egy tökéletes munkaidő-beosztás. A mobil meg nem kell munkaidoben, hiszen nem azzal kell foglalkoznom, hanem dolgoznom kell.
tegnap 07:50
 7/29 anonim válasza:
100%
Dolgoznék, ha türhető a meló és jól fizet. Rengeteg helyen van 8-16:30. Ügyeket intézni ritkán kell, akkor belefér a szabi, de jobb helyeken meglehet beszélni, hogy esetleg később mész vagy előbb jössz, aztán majd lecsúsztatod valahogy.
tegnap 07:52
 8/29 anonim ***** válasza:
87%

Minden relatív.

Mivel jelenleg rugalmas munkaidős, home office-os melóm van, ezért ez óriási visszalépés lenne, nem vállalnám.

De ha más (jobb) opcióm nem lenne, akkor természetesen igen.

tegnap 07:53
 9/29 A kérdező kommentje:

#5 Nem irodai munkáról van szó, hanem fizikai,melós állásról, ott pedig a nappalos munkarend 6-tól 14-ig van,vagy folyamatos műszakban 6-18-ig, de akkor nem mennek minden nap.

Meg nem lehet mindent online intézni,pl fogorvoshoz is oda kell menni 😉

tegnap 07:54
 10/29 anonim ***** válasza:
90%

Drágaság, párom magán italboltban dolgozik. Fizikai munka, pakol.

Egyik héten: 7-16-ig, másik héten: 9-18-ig dolgozik. Ebédszünet 1 óra, amit soha senki nem vesz ki. Csak annyi szünetük van, ameddig megebédelnek, az pedig fél órában kimerül.

tegnap 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!