Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csoportos "állásinterjú" back...

Csoportos "állásinterjú" back office munkakörre Zepternél mennyire takarhat komoly munkalehetőséget?

Figyelt kérdés
Valakinek tapasztalata? Hátrébbsorolnátok más munkamegbeszélést emiatt?

2021. jan. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Zepter :Dddd
2021. jan. 8. 16:12
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Back office 🤭
2021. jan. 8. 16:25
 3/42 A kérdező kommentje:

Ok már megnézegettem a többi Zepteres kérdést is a témában, innetől semmi további kérdésem.

Valahol sejtettem a dolgot :)

2021. jan. 8. 16:27
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Zepter? 10 km-es távot tarts tőlük.
2021. jan. 8. 17:01
 5/42 anonim ***** válasza:
82%
Én a zepter minőségével megvagyok elégedve, a házalás témát nem értem. Nálunk nagymamám arany bánya volt egy zepter értékesítőnek, mert mindent megvett magának és a 2 lányának is - egyik anyukám - így kb amióta az eszemet tudom van zepter edény készlet itthon, sőt vákumozó gép és még 2in1 akkus porszívó is, amit kb sehol nem láttam, de már 15 éve megvan és kb idén lett felkapva ennyire, h minden nagyobb elektronikai boltban egy tucat dyson van kb. A fazékokba én se tudom még lesütni a dolgokat. Illetve még kb minden működik, ami ennyi év után csoda.
2021. jan. 8. 17:30
 6/42 A kérdező kommentje:

"Én a zepter minőségével megvagyok elégedve, a házalás témát nem értem. Nálunk nagymamám arany bánya volt egy zepter értékesítőnek, mert mindent megvett magának és a 2 lányának is - egyik anyukám - így kb amióta az eszemet tudom van zepter edény készlet itthon, sőt vákumozó gép és még 2in1 akkus porszívó is, amit kb sehol nem láttam, de már 15 éve megvan és kb idén lett felkapva ennyire, h minden nagyobb elektronikai boltban egy tucat dyson van kb. A fazékokba én se tudom még lesütni a dolgokat. Illetve még kb minden működik, ami ennyi év után csoda."

Jóólessz, nem veszek semmit!

2021. jan. 8. 17:34
 7/42 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire.

A csoportos interjú az esetek 99%-ban valami MLM értékesítő munkát takar. Normális munkahelyeken kb a takarító/árufeltöltő szint felett nincs csoportos interjú.

A Zepternél meg 100%, hogy az.

2021. jan. 8. 17:35
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben nem beszélhetünk ÁLLÁS-ról.

Az ÁLLÁS esetén van munkaszerződés. A munkaadó fizeti utánad az adót, TB hozzájárulást. Biztosítja a munkaeszközöket, irodát, üzemet,ahol dolgozol. Minden hónap végén átutalja a munkabéredet.

A ZEPTER-nél neked kell fizetned, hogy dolgozhass. És ha keresel valamennyit abból sokat elvesznek azok akik beszerveztek téged.

A kapcsolati tőkéd kell nekik. Rokonok,ismerősök. Gyorsan feléled majd, mert mindenki megfog utálni. Állandóan edényeket akarsz nekik eladni...

Menekülj!

2021. jan. 12. 13:56
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

De azért hihetetlen hogy ugyanezzel a maszlag szar taktikával a 90-es évek eleje közepe óta vadásznak embereket--és sikerrel! Mert még mindig működnek!

Hogy van még olyan ember ebben az ország aki a Zepter + állás összefüggésre nem mondja azonnal azt hogy na köszöntem..... hihetetlen.

2021. jan. 12. 14:38
 10/42 A kérdező kommentje:

"90-es évek eleje közepe óta vadásznak embereket--és sikerrel! Mert még mindig működnek!"

Valami másról szól ez szerintem, és ez az "edényesdi" csak a fedőtevékenység. Gondolom a "tréningekért" is fizetni kell, akkor meg már eladják a marketing anyagukat is, pont mint a szcientológusok.

2021. jan. 12. 16:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!