Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érettségivel, levelezős...

Érettségivel, levelezős egyetemistaként, nyelvvizsga nélkül milyen munkalehetőségeim vannak, amik otthonról, online végezhetők?

Figyelt kérdés
Nem baj ha csak a minimálbért is adja.

tegnap 15:00
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Semmihez nem értesz, nincs otthoni meló így.
tegnap 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Hogyne értenék, tudok gyorsírni, tudom használni a word-ot és az Excel. Jól fogalmazok.
tegnap 18:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi, semmi olyan, ami piacképes. Ha legalább valami idegen nyelv menne, egy ssc- ben vagy ügyfélszolgálaton lehetne próbálkozni, de azok is csak a régi munkaerőnek mennek otthoni munkavégzéssel.

Plusz annyiszor hallottam már, hogy valaki ért az excelhez meg a wordhöz, aztán kiderült, hogy az én excel tudásom, ami konvergál a 0-hoz elég volt ahhoz, hogy én legyek az excel expert nem egy irodában (mérnökség).

Ha excelben tudsz vba-zni, akkor elhiszem, hogy értesz hozzá, a wordben meg, ha normálisan tudod az űrlapfunkciókat meg a hivatkozásokat hasznàlni az alapokon felül, akkor azt mondom értesz a negyedéhez.

Amúgy annyira jól se fogalmazol, és a nyelvtan se tökéletes.

Nem lehúzni akarlak, csak rávilágítani, hogy reálisan kellene látni a világot.

tegnap 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:

"Amúgy annyira jól se fogalmazol, és a nyelvtan se tökéletes."

Na erre mondj példát kérlek, mi az, amiből ezt leszűrted.

tegnap 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Vesszők hiánya, fura félmondatok, érdekes tagmondatok.

Na erre mondj példát kérlek, mi az, amiből ezt leszűrted. vs

Na, erre mondj példát, kérlek, mi az, amiből ezt leszűrted! vs

Mutass erre az állításodra példákat! Miből szűrted ezt le? vs

Kérlek, hozz fel példákat erre az állításodra, és mondd el, miből vontad le ezt a következtetést!

Hogyne értenék, tudok gyorsírni, tudom használni a word-ot és az Excel. Jól fogalmazok.

Hogyne értenék, tudok gyorsírni, tudom használni a Word-öt és Excel-t, jól fogalmazok

Amúgy meglepődnék, ha tényleg tudnál gyorsírni, mert vagy 40 éve nem tanítják sehol

tegnap 19:24
 6/8 A kérdező kommentje:
Nézd, itt gyakorin nyilván nem fogok úgy fogalmazni, mint pl. egy szakdolgozatban. A gyyorsírást meg arra értettem, hogy gyorsan gépelni
tegnap 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Ha annyira jól megy a gépelés, fogalmazás meg a szövegszerkesztés, akkor írj más helyett szakdolgozatot! Munkaviszonyhoz ez kevés.
tegnap 19:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Na és ugyanezek Ba diplomával?
tegnap 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!