Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi pénzből lehet albérletb...

Authorless kérdése:

Mennyi pénzből lehet albérletben megélni?

Figyelt kérdés
Mennyi az a minimum fizetés amiből meg lehet élni önálló felnőttként albérletben havonta vidéken/Budapesten. Esetleg nyaralni menni évente 1x, ruházkodás, autó tankolása, rezsi, elmenni szórakozni havonta 2x, sportolás konditeremben, barátnővel beülni valahova. Ezek adottak. Mennyi fizu kellene hozzá? 26/F

2020. dec. 21. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 anonim ***** válasza:
64%

38# A 4 havi plusz fizu nem az életszínvonalunkon dob sokat, hanem a megtakarításainkon.

A fizetéseink bő felét is simán félretesszük. Ha az ember mindig a bevételéhez igazítja az életszínvonalát, akkor a világ összes pénze sem elég, az a helyzet. :)

2020. dec. 21. 19:33
 42/84 A kérdező kommentje:
41-es: Utolsó mondattal egyetértek. De a megtakaritás viszont hozzájárul az életszinvonalatokhoz. :) Amerikába szeretnék egyszer eljutni én is, ezért is szeretnék félretenni minél többet de ilyen fizuk mellet soha nem fog sikerülni :(
2020. dec. 21. 19:38
 43/84 anonim ***** válasza:
27%
40: nem, nekem tök jó melóm volt, jó fizetéssel. Én nem mosogatni meg gyári munkásnak mentem ki, mint te.
2020. dec. 21. 20:23
 44/84 A kérdező kommentje:

43-as: Én nem vagyok kint, de ha mennék se mosogatni meg gyári mukára mennék ki, annál többre vagyok képes.

"nem, nekem tök jó melóm volt, jó fizetéssel"

Akkor minek jöttél haza, ha olyan jó melód volt meg fizetésed.

2020. dec. 21. 21:09
 45/84 anonim ***** válasza:
70%
Mert itthon jobb elkölteni, amit kinn megkeresek. Távmunka.
2020. dec. 21. 21:25
 46/84 anonim ***** válasza:
37%
Nyilván nem jár új autóval meg a maldív szigetekre a takarítónő (de igazából szerintem ezeket is megtehetné, marha alacsony az új autók thm-je, egy új suzukit miért ne tudnának venni részletre?)... A kérdésben feltett dolgokat viszont röhögve kitudja gazdálkodni, amihez itthon egy magas beosztású állás kell jóformán. És szerintem ez a nem mindegy.
2020. dec. 22. 07:58
 47/84 A kérdező kommentje:
Hiába magyarázod el ezeket, hogy Ausztriában 4x annyit keresel, meg hogy sokkal jobb az életszinvonal ott és meg tudnak élni az emberek a fizetésükből hitelmentesen hogyha a sok birka még sosem járt az ország határán kivül. Erre majd akkor döbbennek ré, hogyha kimennek és nem a köztévét nézik.
2020. dec. 22. 17:59
 48/84 anonim ***** válasza:
28%

"annál többre vagyok képes"

Jah, azért keresel itthon 170 ezret.

2020. dec. 22. 21:28
 49/84 A kérdező kommentje:
48-as: Ki mondta, hogy 170 ezret keresek? Te meg inkább ne itt kamuzzál, hogy távmunkában dolgozol mert senki nem hiszi el.
2020. dec. 22. 22:06
 50/84 anonim ***** válasza:
50%
Ne hidd el, nekem mindegy.
2020. dec. 22. 22:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!