Mennyi a megtakarításotok öneröböl 27-30évesek?
/75
Nem mindegy, hogy a pincéből futsz fel a tetőre, vagy a harmadik emeletről kezded. Nyilván a tehetségen is múlik, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki tehetséges aki gazdag is! Sokan oda születtek, onnan meg már nem nehéz.
76/
Tanusítom! A nálunk levő oviba sincs semmi, csak a fegyelmezés, de az nem egyenlő a fejlesztéssel. Nemrég meg olyat olvastam, hogy:
Megszökött a hároméves gyerek az oviból / bölcsiből, az anyja találta meg.
Első vagyok.
79-es. Nem arra írtam, hogy jól végigtoltam az egyetemet és abból építettem fel mindezt, hanem azt hogy ezért keresek jól.
Te is jól keresel, min havi 500k?
Ha ketten béreltek egy garzont, annak nem szabadna többnek lennie, mint 80k/fő. Ez kevesebb mint a hatoda az 500k-nak. Ebből bőven lehet megtakarítani.
Egyébként igen, a szülők sokat segítettek. Ismétlem hogy nem gazdagok! Egyszerű polgárokról van szó.
Azzal tudjuk meghálálni, hogy a mi gyerekeinket támogatjuk majd ugyanígy.
Megtakarítás: 38,5M.Ft
Kocsi: 6,5M.ft
Nyugdíj megtakarítás:2,4 M.ft. Külföldön élünk a családommal 5 éve. Lakás nincs és nem is lessz, mert itt nem éri meg venni ezért marad az albérlet. 34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!