Mennyi a megtakarításotok öneröböl 27-30évesek?
90-es
Szerintem sokkal jobb ott mint itt a gazdag kölykeinek rabszolgája lenni.
Ugye magyar rabszolga az magyar NER-es meg Orbán csicska zsebeit vagy magyar "vállalkozó" zsebeit tömködje az albérlet adóval?
Nagyon is jól tette a válaszoló hogy kiment külföldre dolgozni, itt ha normál családban született még fele annyi megtakarított pénze se lenne. Aztán nézhetné a sok életképtelen gazdag kölyköt aki csak öröklés útján lett az ami, miközben ő kidolgozza belét és nem jut sehova.
Pénz = Boldogság.
Csak aki pénzbe született meg alátoltak mindent az állítja az ellenkezőjét, a kis hercegnek kis hercegnőnek ugye nagyon fáj az élet annak ellenére is hogy szülei mindent alátettek, meg hatalmas összegekkel támogatták, kezdésnek egy budapesti top belvárosi lakással stb de hát ez nem elég a kis kedvencnek nagyon fáj az élet igyis. A nyomorba kellene vágni akkor megtanulná értékelni a pénzt.
Ekkora hülyeség hogy tanulás munka utján gazdag lehet. Talán a 7.ik generációra esetleg, mert te egyáltalán miröl beszélsz? 40-éves korára össze gürizi egy panel lyuk árát a cigánysoron vagy 25-ön beköltözik és bérbe adja párja méhét meg 45-ig eladósodik? Aztán vesznek egy lepukkant suzukit! Ez aztán pénz! A jómód, panel lyuk meg redvás autó!
Ez kb létminimum, semmire se elég, álat élet
"Pénz = Boldogság"
Nem kis tévedésben vagy már ezzel az egyszerű megállapításoddal is. A pénz nem boldogít. Egy bizonyos szintig igen, aztán utána rájössz, hogy a pénzeden kívül nincs magad körül senki és a hosszú éveket amiket azzal töltöttél el, hogy a pénzt hajszoltad semmit nem tudtál magad körül kialakítani. Csak jártál dolgozni egy másik országban, mint a rabszolga, mint vendégmunkás, de az idő eltelt és inkább lennél lepukkadt Suzukis, mint egy egyedül, hazájától távol élő magányos pénzes ember....
Nem abból lesz pénz, ha ti dolgoztok, meg abból se ha ti tanultok..
A magyarországon a rabszolgatartásból van pénz!
Ha van 9 db vagyonőröd és csak munkaóránként száz forintot keresel rajtuk tisztán az is 216 ezer ft havonta. Egy szolgálati helyre pedig minimum 3 őr kell Szóval ez már három minimálmegbízásból megvan és csak száz forint haszonnal számoltam.
Az építőipar a másikfele.
A segédmunkás napi bére 16 ezer ft a vállalkozó csak a kiszállásért kér 8 ezret alkalmanként.
"A magyarországon a rabszolgatartásból van pénz!"
Azt hiszem nagyobb bajok vannak itt az emeleten, mint gondoltam.
/96
Hát talán nyisd ki a szemed, ahol én melózok 950 nettót adnak nekem munkabérként miközben 5000 bruttót számláznak ki utánam a megbízónak, de mondok jobbat, egy 55 éves manus nettó 150 ezerért söprögeti az udvart napi 8 órába aztán hazamegy vacsorát adni a 12 éves lányának.
Autószerelő kezdőként kap nettó 1500 at óránként.
2020 November Budapest.
A főnököm heti két napot megy be az irodájába, féléve már nem is láttam.
Az udvart söprögető manus főnöke meg heti háromszor "körbelátogatja" a területeit aztán annyi. Amikor nem volt éppen embere akkor jött kemény egy órát söprögetni meg kukát cserélni aztán húzott is el, mégis megmaradt a szerződés, de a melósától elvárja azért a kemény napi 7500 forintért a 8 óra talpalást hóba fagyba napsütésbe.
/96
Iroda Takarító bére is érdekel?
1400 nettó, 4 órákat dolgoznak vagy annyit se, de több helyre is mennek.
Akkor miért nem leszel te is főnök? Ha szerinted annyiból áll, hogy elmész heti háromszor "körbelátogatni" a területet?
Bemész az okmányirodába, felkeresed az ügyvédet és a könyvelőt. Pár hét múlva már vállalkozó is vagy. Fizetheted az adót magadután, veheted fel az embereket, akik a "rabszolgáid" lesznek. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!