Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a megtakarításotok...

Mennyi a megtakarításotok öneröböl 27-30évesek?

Figyelt kérdés
Önerőböl segítség nélkül mennyi megtakarításotok van? Hiteletek van e? 30évesen.

2020. nov. 9. 06:20
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
77%
#99 nem tudom hol kapnak annyit, a takarítók akiket én ismerek jó, ha a bérminimumot megkeresik egy hónapban.
2020. nov. 13. 20:54
 102/113 anonim ***** válasza:
100%

/100

Leszek hamarosan, de egyenlőre csak "másodállásban".

Még mindíg jobb befektetés lesz mint az állampapír.

2020. nov. 13. 20:58
 103/113 anonim ***** válasza:
100%

/101

Autókereskedésben.

2020. nov. 13. 20:59
 104/113 anonim ***** válasza:
100%

Eddig megérte kimenni kulföldre de mint látjuk ott is bizonytalan a helyzet.

Nekunk azért van mert kulf.összeszereztunk pénzt kocsira, nagyjából lakásra, és megtakarított pénzre.

Hazajöttunk és akkor láttam a kulömbséget amikor itt dolgozni kezdtem.

Fujj kiráz a hideg szinte , szavak nincsenek, de lehet a legrosszabb helyeket fogtam ki, igaz cukrászdába, étterembe , gyorsétterembe dolgoztam ahol mind egyformák voltak.

Nemis maradtam sokáig irtózatosan hűlyén viselkedtek fizetés , emberség, csalás és minden szempontból.

Tehát azért ne beszéljetek hűlyességeket. Én megtapasztaltam a kulfoldi munkat és az ittenit is.

Tudok kulombséget tenni.

Azt is hozzáteszem durva , de kulföldön is a magyar munkavállalok voltak a leg árulóbbak, leg irigyebbek és rosszindulatuabbak.

Bocsesz , sajnos csak 1 normális magyar családdal találkoztam ott.

Tehát az arány más országhoz képest nagyon alacsonyan van.

Itt is van 1-2 jóindulatú ember, és volt szerencsém ilyenhez is hála Istennek, sőt kivételesen jóindulatú 1-2emberhez összesen volt szerencsém , de a nagytöbbségéről beszélek.

2020. nov. 13. 21:17
 105/113 anonim ***** válasza:
77%
Akkor igencsak szar helyeket fogtál ki...Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam, külföldön éreztem magam rendkívül kiszolgáltatottnak és itthon érzem jól magam. Biztos kereset, jó munkahely és remek munkatársak. Lehet csak szerencsém van, de a világ összes pénzéért sem mennék ki külföldre dolgozni, mert itthon is feltudtam építeni egy olyan életet amit akartam. Már nem pénz motívál, annál sokkal fontosabb céljaim vannak.
2020. nov. 13. 21:41
 106/113 anonim ***** válasza:
28%
104es nem csodálom, hogy nem boldogult Magyarországon, jól láthatóan nem beszéli a nyelvet.
2020. nov. 13. 23:15
 107/113 anonim ***** válasza:
85%
90# : Lehet, hogy egy "tipikus"" külföldön élő magyar vagyok, de én nem a fotelból szidtam a rendszert meg osztoztam az észt, hanem változtattam. Amúgy ki mondta, hogy haza akarunk menni? És képzeld el meg nézem a boltban mi mennyibe kerül azért tartok itt ahol most. Nincs az a pénz amit ne lehetne eltapsolni!
2020. nov. 16. 06:26
 108/113 anonim válasza:
100%

~800k megtakarításom van, és kétmillió diákhitelem.

27F

2020. nov. 21. 17:06
 109/113 anonim ***** válasza:
20%
107: Légy büszke rá, hogy vendégmunkások vagytok. Remek életforma. Mindenkinek így a jó, hogy nem akartok hazajönni. Néha azért a Szózatot Vörösmarty-tól szavalgassátok!
2020. nov. 21. 20:28
 110/113 anonim ***** válasza:
93%
109: Nem vagyunk vendégmunkások, már régóta.De ha azok is lennénk akkor sem lenne szégyelni valónk szerintem. Nem szeretnék vitatkozni, mert nincs értelme.Azért szerintem mindenkinek nem jó ha nem akarunk hazamenni! Gondolok itt a szülőkre, de ezt a problémát nem neked kell megértened :)
2020. nov. 25. 18:42
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!