Mennyi a megtakarításotok öneröböl 27-30évesek?
/100
Leszek hamarosan, de egyenlőre csak "másodállásban".
Még mindíg jobb befektetés lesz mint az állampapír.
Eddig megérte kimenni kulföldre de mint látjuk ott is bizonytalan a helyzet.
Nekunk azért van mert kulf.összeszereztunk pénzt kocsira, nagyjából lakásra, és megtakarított pénzre.
Hazajöttunk és akkor láttam a kulömbséget amikor itt dolgozni kezdtem.
Fujj kiráz a hideg szinte , szavak nincsenek, de lehet a legrosszabb helyeket fogtam ki, igaz cukrászdába, étterembe , gyorsétterembe dolgoztam ahol mind egyformák voltak.
Nemis maradtam sokáig irtózatosan hűlyén viselkedtek fizetés , emberség, csalás és minden szempontból.
Tehát azért ne beszéljetek hűlyességeket. Én megtapasztaltam a kulfoldi munkat és az ittenit is.
Tudok kulombséget tenni.
Azt is hozzáteszem durva , de kulföldön is a magyar munkavállalok voltak a leg árulóbbak, leg irigyebbek és rosszindulatuabbak.
Bocsesz , sajnos csak 1 normális magyar családdal találkoztam ott.
Tehát az arány más országhoz képest nagyon alacsonyan van.
Itt is van 1-2 jóindulatú ember, és volt szerencsém ilyenhez is hála Istennek, sőt kivételesen jóindulatú 1-2emberhez összesen volt szerencsém , de a nagytöbbségéről beszélek.
~800k megtakarításom van, és kétmillió diákhitelem.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!