Mennyi megtakarításotok van ebben a nehéz időszakban?
Figyelt kérdés
Nem muszáj konkrét összeget írni, de úgyis anonim.2020. ápr. 15. 13:21
2/14 Koplárovics Béci válasza:
6 hónapig simán, 1 évig kisebb gatyahúzással, 1.5-2 évig neccesen kijövök belőle. De mivel dolgozok, ezért hónapról hónapra jobb a helyzet.
3/14 anonim válasza:
Pár havi. Egyelőre viszont van még munkám, így szerencsésnek számítok.
4/14 anonim válasza:
2 évig ellennék kényelmesen. Ha felmondom az albérletet és leköltözöm vidékre, akkor minimum a duplája, de inkább több.
5/14 Estádio de Felchút válasza:
nekem van
de pár millió ember nem ennyire szerencsés
őket halálra ítéled a koronapánikkal
6/14 anonim válasza:
7 számjegyű, azt nem számoltam ki, hogy hány hónapra lenne elég pontosan. Nagyon nem mindegy, hogy honnan és mennyit kellene dolgoznom pl.
7/14 anonim válasza:
10 millió forintom van, lakásra gyűjtöttem. Remélem nem jutok el addig, hogy fel kelljen élnem.
Ha fenntartom az albérletemet és az egyéni vállalkozásomat, akkor olyan 40 hónapig elég.
8/14 anonim válasza:
Elég sok, de ha lehetne utazni még egyszerűbb lenne. Kiadnám a budapesti lakásomat, a fizetésem nem csökkenne és dolgozhatnék olyan országokban, ahol a megélhetési költségek a töredékei az itthoninak, úgy, hogy közben főznek meg mosnak rám.
9/14 anonim válasza:
Nem sok, 2 honapig lenne eleg. A munkahelyem szerencsere stabil, igy nem aggodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!