Mennyi a megtakarításotok öneröböl 27-30évesek?
"32 vagyok, szóval egy szaros 7 millio forintal kitörölhetem kb"
Mivaaan? :O Tedd össze a két kezed és adj hálát a sorsnak, hogy ilyen fiatalon, Magyarországon relatíve ilyen sok megtakarításod van!
Tényleg amúgy, ezt én sem értem! Erre a kérdésre csak tősgyökeres rózsadombiak válaszolnak?
Rossz döntések, nagyobb fogászati gond és karrier terén pechesség miatt összességében fogyott az a pénz, amivel 4 éve útnak indultam.
Most ráadásul további nagyobb kiadások várhatóak, míg a bevételem mostanában nem fog nőni.
28N
Igen, a "sikertelen csaj" vagyok
"Utolsó de nem érted, ingatlanom sincs"
Nekem sincs, majd ha a lottón nyerek, akkor lesz. És ezzel így van a korosztályom zöme nem csak itt, hanem szerte Európában.
Ja és diákhitelem is van, bár most átkerültem államira.
28N
Azt én se értem, hogy a pedagógus mi rosszat írt.
Egyébként miért lenne hülye felvenni a babavárót BÁRKI, bármilyen anyagi helyzetben?
Ez a létező legracionálisabb döntés amit tehet az ember.
Kockázat nélkül 10 millió likvid tőke, amit azonnal befektethetsz és lehet visszafizetned sem kell.
A létező legnagyobb anyagi támogatás amit a Fidesz kitalált amióta hatalmon van.
Több millió forint profit a visszafizetést követően.
16 vagyok.
Nem vagyunk az IBM-nél, sem Svájcban, de mérnök házaspár vagyunk, ez tény. A környezetünkben mindenki hasonló "összetételű" páros és mindenki hasonlóan is áll, mint mi, úgyhogy valószínű én ezért nem látom kirívónak az esetünket, sem a többi válaszolóét, aki hasonlóan "rózsadombinak" van itt titulálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!