Érdekes helyzet egy munkahelyen, ha diplomás emberek főállásra 140-150 nettót kapnak, a takarítónő meg 4 órásra 80 nettót?
Tehát ha a takarítónő főállásban jönne 8 órában, megkapná a 160 nettót.
És 8 elemi kell a munkához (de még az is felesleges, annyit kell tudnia hogy aláírja a jelenlétit)
A diplomások meg ennek megfelelő munkakörben akár pénzügyi számviteli felelősséggel, jogszabályok naprakész ismeretével kapják a 140-150 nettót.
Hát érdekes! Ezeket a munkahelyeket és pályákat kéne egy egyetemi nyílt napon bemutatni! Érdemes tanulni! Hogy aztán diplomával ne keress még annyit se , mint más a 8 elemivel!
Itt a példa!
"Nem tudom hogy a kérdező mit és mennyit tesz azért, hogy javuljon a helyzete, nem is érdekel. De azt had tartsam mert felháborítónak, hogy egy ápoló kevesebbet keres mint az aki a konzervet pakolja a polcra attól függetlenül, hogy nem a magán egészségügyben dolgozik."
így van. Már az világbotrány hogy ugyanazon munkahelyen belül a 8 elemis padlónyaló munkája többet ér mint egy diplomás szellemi munkakörben dolgozóé... nem vicces hogy énrám pl a teljes tanügyi érettségi dokumentáció "nyom" maximális felelősséggel (ha elcseszem 2x 30 diák érettségije és továbbtanulása úszhat el!!!) de mindezért nem kapok annyit mint aki ugyanitt a padlót nyalja?
Hát hogy van ez?
#51:
Már tényleg unalmas...
Egyáltalán nem tilos elmenned takarítani, ha olyan jó pénz van benne szerinted.
Ha viszont nem mész el, akkor ne irigykedj mások fizetésére.
"Egyáltalán nem tilos elmenned takarítani, ha olyan jó pénz van benne szerinted."
Oké.
Benne vagyok. Akkor én ITT A JELEN MUNKAHELYEMEN akarok takarítani, de annyiért ám amennyit a mostani kap!
Jó lesz így? Megbeszéltük? Hát ha 8 elemivel lehet padlót nyalni, diplomával csak lehet... nem?
#52 csak tudod vannak akikben több van mint a padlótakarítás. Azt nem érted meg, hogy ott a gond amikor ezeknek az embereknek is el kell menni padlót takarítani mert jobban meg tudnak élni abból mint pl. tanárként.
Vagy annak örülnél ha olyanok tanítanák a gyerekedet akinek még a padló takarítása is kihívást jelent?
Akkor nem itt kéne nyávogni, hanem lépni!
Mi az, hogy jó lesz így, meg megbeszéltük???
Nem ez a fórum a megoldás a problémáidra, ezt kéne már végre belátnod. Attól, hogy itt panaszkodsz, nem változik semmi.
Amíg te itt hisztizel, addig más épp a hirdetéseket böngészi, amikre lehet te is jó lennél, de lusta vagy és motiválatlan, negatív személyiség, így még azt is elhalásszák előled, amit amúgy simán megnyerhetnél ------------ ha beadnád, de nyilván nem fogod, mert egyszerűbb panaszkodni és másokat okolni.
" ha beadnád, de nyilván nem fogod, mert egyszerűbb panaszkodni és másokat okolni.+"
Millió helyre adtam én már be. Millióra. Vagy vissza se jeleznek (99%) vagy olyan "ajánlat" hogy még a mostani is jobb.
A legjobb az überelhetetlen az volt hogy felvettek VOLNA az MTA-hozb (igen, ahhoz az MTA hoz) digitális projectmanagernek (jól hangzik mi??)
Tudományos anyagok és forrásértékű iratok digitalizálása kulcszavazása SQL_be feltöltése... na jól hangzik??
Na.
Fizetés? Közfoglalkoztatotti pozi.. Netót 70.
Kösz anyátok mondtam.
Ha leírom, hogy ezerszer kiírta már a kérdést, és mindig mindenre panaszkodik, az mégis mitől okoskodás?
Ha már itt tartunk: te mit tettél hozzá ezzel a kommenteddel a témához, mivel vitted előre? Ha valami okoskodás, akkor a te kommented pont az, szóval ez elég csúnya öngól volt.
#58 azért okoskodás mivel fogalmad sincs hogy mit vagy mit nem tett meg eddig az életében, egyszerűen már csak kötözködsz a kérdés feltevőjével. Ha problémád van a kérdéssel akkor jelentsd.
Én a te valós (és nem általam elképzelt) hozzászólásodra reagáltam, úgyhogy bocsáss meg ha ezt nem tartom okoskodásnak csak azért mert nem tetszett a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!