S. O. S.! Takarítónői àllàs, önéletrajzot fizetésigény megjelölésével kell küldenem. Mennyi most a minimàlbér? Az a normàlis, ha azt írom bele, ugye?
Köszi.
Azt nem mondtam, hogy de jó a minimàlbér, de egy takarítónői àllàsra mégis mennyit írhatok?Tényleg nem tudom.
Helyfüggő! Fővárosban 3000/óra teljesen normális, alatta nem nagyon, felette meg minden bonusz lehet (bejárónőség, babysitting, ilyenek) 6-7-8e óránként. Vidéki viszonylatokban kereslet kínálat függő, de harmada a LEGROSSZABB esetben.
Hogy a munkáltató ebből mennyit von le, az másik dolog.
Én a helyedben, ha jól csinálom a dolgot és kezdő is vagyok, akkor sem tolnék 8 órára 200 alatti bruttót. Ha nem kellesz, majd legközelebb. Addig is utánajárhatsz az önadózásnak, 0%-os áfakulcsnak, számlásan szervezel magadnak takarítás ügyfeleket facebookon. Remélem, segíthettem. De tényleg.
Köszönöm.
Vidék, Heves megye.
Egy orszàgosan ismert útépítőcég keres takarítónőt, persze leírva semmi sincs, csak hogy jelentkezni emailben.
Mondjuk én meg nem vagyok pályaválasztási tanácsadó, szóval semmi baj. :D
Viszont az én logikám szerint: cégek saját takarítása nyugisabb meló, mint szerződéssel jobbra-balra menni takarítani, de szerintem kevesebb pénzt adnak érte - hiszen kevesebbet is ér a dolog.
Ha esetleg nem jön össze v. összejön, de nem az igazi, a mai világban nyugodtan nézz körbe, bár Heves nem a legjobb hely erre, de szerintem valahol 1500-ért normális minőséget kell adni/kapni ezen a területen. És nem sok konkurenciád lesz, max a takarítórobotok. Azt meg felrúgod és már ki is nyírtad :D Sok sikert!
Köszönöm.
Rengeteg munkalehetőség van, vendéglàtàsban dolgoztam, a Màtra aljàn élünk, szóval van munka, de azt meguntam.
Nyàron elvégeztem a személy és vagyonőr tanfolyamot, de ami nekem közel lenne (hőerőmű) vàllalkozóival vesznek fel, meg egy 9 éves gyerek mellett nem pont a legjobb a 24/48.
Mindegy, majd lesz valami.
De pàrom azt mondja, ehhez az útépítőcéghez megvan màr a takar8tónő, csak kötelesek meghirdetni.Tény, vàlaszt nem kaptam.
Nálunk főváros a saját álloményú takarítók min bért kapnak egy forinttal se többet. Elhűlve nézem ezeket 1500 meg 3000 ft-ok?? HOL???
nálunk minbér van , elment az egyik liba nemrég hirdetés feladva 1-2 nap és ott volt az új.
Miért fizetne a cég ilyen 1500-akat amikor minbérért is bőven van ember akár holnapra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!