Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a nettó órabér Pesten...

Mennyi a nettó órabér Pesten egy takarítónőnek alkalmazottként (nem számlásként)? 1000 nettó/óra annyira karcsú lenne?

Figyelt kérdés

A cég ahol vagyok jó ideje évek óta igazából kálváriát jár a takarítónők miatt. Állandóan az megy hogy felvesznek valakit az ott van ideig óráig majd lelép. Ahogy múlik az idő egyre nehezebb egyáltalán felvenni valakit, mert alig jönnek a hirdetésre de amilyen nehezen jönnek olyan könnyen mennek.

Az ok evidens: 1000 ft nettó órabér. Karcsúnak tartják. Ideig óráig jó aztán húznak el, ezek szerint ez kevéske, másutt többet kapnak.

Kérdésem: valóban olyan karcsú lenne 1000 nettós órabér egy takarítónak?

Én diplomás ember vagyok ennek megfelelő munkakörben és a nettóm 1100-ra jön ki, vagyis kb ugyanannyit kapok. És mégis itt vagyok ezer éve nem pattogok mert tudom másutt is ennyit vagy még ennyit se kapnék, vagy eleve fel se vennének.

Takarításért ez meg karcsú lenne?

2019. aug. 8. 19:29
 1/2 anonim ***** válasza:

"Én diplomás ember vagyok ennek megfelelő munkakörben és a nettóm 1100-ra jön ki, vagyis kb ugyanannyit kapok. És mégis itt vagyok ezer éve nem pattogok mert tudom másutt is ennyit vagy még ennyit se kapnék, vagy eleve fel se vennének."

Dehogynem pattogsz - ha minden igaz, akkor a munkaügyis troll vagy és állandóan itt ócsárolod a munkahelyedet.

De hogy a kérdésre is válaszoljak: állami, közalkalmazotti takarítónő órabére egy iskolában - mert ugye ott dolgozol, csak alapítványiban - nettó 600 ft körül van, tehát innen nézve jó a nettó ezer ft , de ha ugyanez a takarítónő elmegy bárhová (apartman, hostel, szálloda, magánlakás, stb.) takarítani, akkor nem hogy ennyit, de ennél jóval többet is meg tud keresni, 1500-2 ezer ft-os órabért.

2019. aug. 8. 19:43
 2/2 anonim ***** válasza:
52%

Bazsi! Egyszer mar volt ilyen kerdesed!

Nezd vissza! :)))

2019. aug. 8. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!