Miért baj, ha nem akarok akármilyen nyári munkát elvállalni?21/L
Garancia az ég világon semmire nincsen. Viszont nem itt, a semmi közepén, tervezem leélni a hátralévő életemet ragasztgatva meg sepregetve....
Szeptembertől nem fogok tudni elmenni gyakorlatra, mert nappali tagozaton tanulok és az órák mellett nem lesz rá időm, hogy dolgozzak. Eddig is minden hétköznap voltak óráim és már most látom, hogy ez a következő féléveimben is pont ugyanígy lesz.
ELTE, olasz-angol tanár, gyakorlatokkal, van idő dolgozni.
PPKE bionika, kötelező kutatással, van idő dolgozni.
SE ápoló, van idő dolgozni.
Ők a lányom legközelebbi barátai.
Változó, az ápoló pl nálam dolgozik, ő heti 20 órás. Aki tanít maszekban, annak is van 3-4 állandó tanítványa, 1,5 órás órákat ad, egyszer, kétszer egy héten, változó, melyiknek mennyit (vele lakik a lányom albiban, ezért tudom).
Lányom is dolgozik, neki mákja volt, annyi a kikötés, hogy minimum 20, max 40 óra lehet és bármikor, hétfőtől vasárnapig.
De nekem fura, hogy már most látod az órarendedet, azért három egyetemista mellett (és magam is pár éve fejeztem be az utolsó egyetemet) pontosan tudom, hogy sokszor még szeptemberbn sem tudják, mi indul, nemhogy melyik óra mikor lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!