Ha a szülőnek névnapja vagy akármilyen ünnep van és reggel te elmész kapnál buntetest?
Figyelt kérdés
Ha otthon hagysz egy kis cetlit és ha felkelne tudná,hogy elmentél.2018. ápr. 4. 17:39
1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Azért mert nekem név vagy szülinapom van akkor a gyerekeimnek nem szabad kimozdulni a lakásból?? Miért is? Hiszen legtöbb esetben mindig hétköznapra esik, és suli, munka akkor is van. Nem nem kapnak büntetést, mert nem csinálok nagy ügyet az ünnepekből.
46/N
2/5 anonim válasza:
Nem, én nem. De te, amilyen rettenetesen szomorú sorsú gyermek vagy, te kaptál. Sajnállak is, ömlik a könnyem. Most élvezd ki a kétes 5 perc Gyakoris hírnevet, téged sajnálunk mind.
3/5 anonim válasza:
Normális családokban nem büntetjük egymást,és nem a négy fal közt élünk bezárva.
5/5 anonim válasza:
Javaslom,normálisan érthetően tedd fel a kérdést.
Mert amit kiirtál eléggé értelmetlen.
Másik, miért ha a szülönek névnapja szülinapja van a gyerekei nem tehetik ki a ábukat az ajtón?:D
Tudod b..szna ha így lenne,sosem kaptam ilyen baromságért büntetést, sőt szembe is röhögném.
Ill nem szokásom cetlit sem hagyni otthon hogy elmentem,nyilván ha nem talál csak feltünik h nincs otthon a gyereke
Hány éve vagy te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!