Reggel kiakartam menni wc-re es a nappalin keresztul lehet csak es epp anyamekra nyitottam mikozbe epp akcio volt?
Figyelt kérdés
Anyukam utanna bejott beszelgetni es elnezest kerni de ezek utan nem tudok ugy viszonyulni a dolgokhoz mint eddig pedig teljesen termeszetesnek tartom a dolgot de sose gondoltam volna h egyszer rajuk nyitok es igy 17ev utan sikerult?mit csinaljak ? Anya is tok fura , Apam meg mintha semmi nem tortent volna lehet o csinalja jol . Segitsetek kerlek2018. febr. 10. 10:48
1/17 anonim válasza:
"Apam meg mintha semmi nem tortent volna lehet o csinalja jol . " itt a megoldás.
2/17 anonim válasza:
Kövesd apád példáját. Ideje szembenézni azzal, a szülők is hús-vér emberek.
3/17 anonim válasza:
Hidd el, a szüleidnek ez jóval kellemetlenebb, mint neked. Elég hülyék voltak, hogy a nappaliban szexeltek olyan időpontban, amikor te simán kijöhetsz a szobádból, nem is értem, mit vártak. Lépj túl rajta, ez teljesen természetes, te is tudod.
4/17 Andizsuzsi válasza:
"Anyukam utanna bejott beszelgetni es elnezest kerni"
Miért is?
17 évesen szerintem te is tisztában vagy azzal, hogy a szüleid (jó esetben) szexuális életet élnek. Apádnak van igaza. Semmi olyan nem történt, ami miatt másként kellene viselkedniük.
A történetekből okulva azért csapj egy kis zajt legközelebb,és akkor elkerülitek az "akciókat".
5/17 anonim válasza:
Jo és? Örülj neki, hogy szeretkeznek és nem üvöltöznek.
6/17 anonim válasza:
#4 Szerinted nem kell elnézést kérni ha a nappaliban szexelsz fényes nappal úgy, hogy más is otthon van és speciel a nappali egy átjáróház? Szerintem igen. Szex az teljesen természetes, de mégse csináljuk más orra előtt.
7/17 anonim válasza:
Én is kínosan érezném magam a helyedben, de azért ennyit nem kell pörögni rajta. 17 évesen már bőven tudod, hogy működnek a dolgok, nem óvodás vagy. Felejtsd el, nem történt semmi, apukádnak van igaza.
Ha esetleg majd sokadszorra is előfordul ez, na akkor már szólhatsz, hogy illene más helyen csinálni. De egy alkalom az bárkivel megtörténhet, lehet legközelebb ők nyitnak rád :D
8/17 anonim válasza:
Jo, kellemetlen, meg nem a nappaliban kellett volna csinalni, de igazabol a szuleid es egymassal csinaltak, ez igazabol jo jel. Azt jelenti, hogy meg mindig szeretik egymast es a vonzalom is megvan, mukodik a szexualis eletuk. Magyaran jo a kapcsolatuk. Probalj meg inkabb egy kicsit orulni neki, azt meg elfelejteni, amit lattal.
9/17 anonim válasza:
Én is rajuknyitottam egyszer. Elnezest kértem és ennyi. Utána mintha semmi nem történt volna. Teljesem természetes dolog. Véletlenül megláttad őket, hát elofordul. Ennyi probléma legyen az életben :)
10/17 anonim válasza:
"de ezek utan nem tudok ugy viszonyulni a dolgokhoz mint eddig" Na ez az amit tessék kiverni a fejedböl! (F/L vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!