Rájuk nyitottam, mit tegyek?
Legközelebb, ha ezt tippeled, hogy csinálják, szólj anyukátoknak, hogy nézzen már be oda egy pillanatra, mert bent hagytál valamit.
Na garantálom utána már nem fognak annyira nevetni, meg be is zárják majd az ajtót.
Nem neked kell szégyenkezned, ők voltak meggondolatlanok. Próbálj természetesen viselkedni. Ha van rá lehetőség, akkor próbáld magad átlendíteni olyan üzemmódra, mintha még te lennél felháborodva. Én legalábbis úgy kezelem az ilyesmit, hogy később megjegyzést teszek, hogy azért máskor zárják az ajtót, mert nem kívánom őket újra ilyen helyzetben látni. Tehát direkt szemrehányást teszek neki és kioktatom vagy hasonló. Igazából persze én is rémesen éreztem magam, amikor velem történt hasonló (rányitottam valakire), de próbáltam nem mutatni. Meg amúgy is butaság, hiszen itt sem neked kell rosszul érezned magad. Érezze magát rosszul ő, hogy még az ajtót sem képes bezárni vagy nem képes uralkodni magán és máskor csinálni, amikor csak ketten vannak.
Egyébként amit írtak, hogy szólj anyukádnak az jó ötlet, akkor biztos nem lesz ilyen egy ideig. :DD Főleg ha ő is épp olyan helyzetben nyit rájuk...
Vagy mondd meg nővérednek, hogy máskor zárja be az ajtót, vagy ha vele nem tudsz beszélni, akkor mondd el anyukádnak, hogy rosszul érzed magad, mert rájuk nyitottál és nem mehetsz be a saját szobádba nyugodtan. Akkor majd ő el fog vele beszélgetni. Te ne érezd magad rosszul, vagy hibásnak emiatt.
Normális ember, ha napközben szeretkezik, bezárja az ajtót!
Nekik kellene szégyellni magukat, nem neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!