Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rájuk nyitottam, mit tegyek?

Rájuk nyitottam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval,egy szobába vagyok a nővéremmel,kopogtam meg minden,fényes nappal volt,nevettek,azt hittem megint filmeznek,de nem,nem volt még paplan se rajtuk,csak egy másodpercre láttam mert kifutottam,de nagyon megrázott.Ezután nem tudom hogy nézzek a nővérem és a barátja szemébe,úgy szégyellem magam:( 13/L

2013. szept. 8. 01:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

De jó, azt hittem már megint egyedül vagyok a véleményemmel/világnézetemmel! :)

Én arra gondoltam, hogy lehet a szülők nincsenek otthon (bár este se?), csak a gyerekek.

De mondjuk nem egy olyan háznál voltam már, ahol ezt tök természetesnek vették, én átmentem barátnőmhöz, mondtam, hogy mutassa már meg az xy énekestől kapott autogrammját, mire ő mondta, hogy most nem tudja, mert a tesója épp bent van a szobában a partnerével és nem akar bemenni, mert ilyenkor biztos szexelnek. Nekem totál leesett az állam, meg is jegyeztem, hogy laza, hogy nem aggódnak, hogy tájuk nyit az anyuka vagy az apuka. És akkor mondta, hogy tudnak róla.

Jó, legalább nem az utcán vannak vagy nem valami ócska disco wc-jében csinálják, de azért én nem tudom, mit szólnék hozzá, ha tudnám, hogy igen, MOST csinálják. Pláne, hogy a gyerekem csinálja. Szerintem ez sem egészen normális dolog. Akkor inkább a "kicsim, mi hétvégén elutazunk a rokonokhoz, de neked nem kell jönnöd, hívd át nyugodtan estére a párodat, hagyok itthon nektek ételt és pénzt pizzára". Persze csak akkor, ha már elég idősek hozzá és a fiú/lány, akit áthív is megbízható. Elvégre úgyis megoldják, ha akarják, hogy szexeljenek, de így mégis elegánsabb. Meg milyen gáz már, ha lent ül a család és lehallatszik a nyögés... És tudják, hogy a lányuk/fiuk az. Szerintem az ilyesmi a beteges. Na mindegy, nem tudjuk, a kérdezőnél mi a helyzet, csak már kikívánkozott belőlem a téma kapcsán, hogy én ismertem ilyen családokat is.

2013. szept. 9. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!