Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rájuk nyitottam és most olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájuk nyitottam és most olyan szörnyen érzem magam. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőmmel felmentünk az egyik barátunkhoz segíteni takarítani,aztán megjelent a haverja.Nagyon nyomult a barátnőmre de nem tudtam hogy szex is lesz:D. Én meg nagy boldogan megyek be a szobába erre ott áll félmesztelenül.Olyan sokkot kaptam hogy gyors ajtó becsuk én meg ki. Azért ilyen furcsa érzés mert a barátnőm pont olyan akiből ezt nem néztem volna ki.Mindig szerény.Sose gondoltam volna.Most ő is olyan furcsán viselkedik velem...szerintem én meg sokkot kaptam.
2012. júl. 3. 09:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kaptál sokkot, csak meglepődtél. De a csodák 3 napig tartanak, lépj tovább.
2012. júl. 3. 09:50
 2/11 A kérdező kommentje:
Mit csináljak a barátnömmel?Mert látszik hogy nagyon kínos neki. Engem ez a trauma egész életembe kísérteni fog:D
2012. júl. 3. 09:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Pacsizz le a lyuksógorral! :D
2012. júl. 3. 09:51
 4/11 anonim ***** válasza:
nem tudsz mit tenni, ami megtörtént, megtörtént. talán mondhatsz neki annyit, hogy bocs, de nem gondoltam volna h ott lesztek
2012. júl. 3. 09:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondj semmit ha akarja majd elmeséli hogy mi is van max annyit mondhatsz hogy bocsi a multkoriért be kéne zárkoznotok :D Amugy a csaj haverja gondolom mindig furán viselkedik vele biztos észrevehető volt azért a dolog valamennyire pl mindig megjön és mindig eltünnek :D
2012. júl. 3. 10:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj már ilyen semmiségen!
2012. júl. 3. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:
büntetésből kötözd meg és fenekeld el és csikizd bepisilésig.
2012. júl. 3. 10:51
 8/11 anonim ***** válasza:

hát ember, a helyedben én nagyon kivertem volna ott a balhét. először is egy pofon a lánynak, majd jól rálökhetted volna a srácra h jól megüssék magukat mindketten.

állati szerencséje van a lánynak h még csak szóvá se tetted.

most már, ha így alakult, ne találkozz vele. várd meg míg ő fog keresni téged és gondolom, magyarázatot is fog mondani a dologhoz.

2012. júl. 3. 10:52
 9/11 A kérdező kommentje:

nem fiú vagyok,nem a nőm:D

A legjobb barátnőm.Csak egyszerűen lesokkolt,mert furcsa volt Őt olyan szituációba látni.Nem néztem volna ki belőle mert sose volt ilyen.

2012. júl. 3. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:

"szerintem én meg sokkot kaptam."

ezen nevetek :DDD

hány évesek vagytok?Mert ha nem a 15 éves korosztály,akkor semmi gáz nincs.Szerintem ne hozd fel a témát előtte.

2012. júl. 3. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!