Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez nagy néger pasi kell nekem divat? Már a kis 14 éves húgom is állandóan ezzel ijesztget, hogy egy néger pasi kell neki, szörnyen beteg ez a média által nevelt mai tini lányka társadalom.
igen, ő is azt mondta, hogy nagy farokra vágyik
a második válaszolóval is egyetértek, a média sokat gyakorol ezekre a fiatal lányokra,
ráadásul itt fog tanulni Debrecenben, ahol sok néger van sajnos, szóval a veszély itt van a nyakunkon
nem bírnám elviselni, ha őt is kihasználná egy ilyen néger, mert látom, hogy ők csak kiélvezik az európai lányokkal a helyzetet, szomorú, hogy egy fehér pasi ma már kevesebbet ér, mint egy néger
komolyan mér kisebbségi érzésem van a néger fickók mellett úgy érzem én már labdába sem rúghatok a lányoknál
Sajnos én is erre jutottam, ma már átlagos és unalmas fehér férfivel lenni párkapcsolatban a mai nők számára.
A cigányokról jutott eszembe, hogy tényleg egyre több szép lányt látok cigány pasi mellett, ez is nagyon elszomorító, mi lesz itt pár év tizeden belül már bele se merek gondolni.
Lassan tiszta fehér ember sem lesz Európában.
Ez is csak egy divat, ami el fog múlni.
Ami meg a fehér embert és Európát illeti... Gondolj bele, hogy az nem fájt a fehér ember pici szívének, amikor Európán kívül ment hódítani.
Vagy nézd meg a magyar történelmet. Tatárjárás, török uralom, osztrák-magyar monarchia. Létezik szerinted tiszta magyar?
A feleségem néger (kenyai), és eddig csodásan működik a (vegyes)házasságunk, van egy gyönyörű lányunk.
Talán van jogom hozzászólni a kérdéshez. A "mindegy csak fekete legyen" hozzáállású lányokat sem én, sem a feleségem nem csípjük igazán.
Egy kicsit talán megértem, de megsúgok valamit, ezek 90%-a rövid "kapcsolat" lesz. Elsőre hű de trendinek fog tűnni, hogy 'hű de jó, külföldivel járok, mindenki megnéz érte', de kíváncsi vagyok hol lesznek, ha két részeg kopasz beleköt éjszaka a párjába (jó nyilván nem a lánynak kell fizikailag megvédeni a fiút, de lelkileg mellette állni, stb) tudniillik, minket két év együttjárás után két részeg kopasz megtámadott, és én ökölre mentem a barátnőmért (amatőr ökölvívó voltam, a két hatvankilós neonáci balszerencséjére). Aztán három nap múlva, ha éjjel háromkor csörgött a telefon is felvettem, hiába anyáztak az egyetemen a kollégiumi szobatársak és elbeszélgettem vele, arról, ami történt, sokadszor is.
De tegyük fel, hogy ezek a lányok, a párjukkal nem kerülnek ilyen szituációba. Vajon a tartozkodási engedélyek meghosszabításánál végigülik a bevándorlási és állampolgárságiban a sok órás sort? Elmennek a pasijuk országának nagykövetségére, ha valami gond van? Mert kenyai nagykövetség legközelebb Bécsben van és én két napot rászántam, mikor a barátnőmnek dolga akadt, az útlevelével. Lesz bátorságuk kimenni Afrikába? (Én azért az első kenyai utam előtt eléggé izgultam, bár kellemes csalódás volt.)
Hogy a házasságról ne is beszéljek... (Háromszor mentünk a nagykövetségre, plusz egyszer kirepültünk Kenyába, ahol végigültük a Kenyai Családjogi Hivatal folyosóján a sok órás sort, a negyven fokban, mert az afrikai hivatalok még a magyaroknál is szörnyűbbek.)
Tudja, ideig-óráig nagyon jól néz(het) ki a külföldi társ, de hogy ezeket a dolgokat, valaki hosszútávon vállalja, igazán SZERETNI kell a párját végig nagybetűvel (mint én és a feleségem), a "hirtelen fellángolás a másik szín iránt" fél évnél tovább nem tartható állapot.
Nem várható el egy lánytól, aki nem a fiút nézi, hanem a barátnői véleményét, sem a fiútól, akit nem a nő, hanem a vízum érdekli (igen van ilyen is és ezt egy kenyai nő férjeként mondom), az ilyen jellegű áldozat, mert azért egy ilyen kapcsolatban az mindig van.
ma 16:18
Nem csak azokat támadhatják meg, akiknek más nemzetiségű a párjuk. Nem egy embert ismerek, akiket csak azért támadtak meg cigányok, mert magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!